Nejste přihlášen/a.
Nudnej víkend. Venku prší, nikdo neví co dělat, jak zaplnit nudnej víkend?
Vidíš, Anzi, máte pěkný tablo Sice je to úplně mimo téma, ale teď jsem si na to vzpomněla
No to si piš A už jsem tě ukázala mamce, příteli, kamarádům...
No jo, celebrita
tolik typů na zabavení jsem snad nikdy neviděla. To divadlo vypadá dobře, ale jak už bylo řečelo, přijde mi, že když prší tak je nejlepší se někam prostě sbalit a jet dělat něco akčnějšího.. lákalo by mě laser game, to jsem v životě neště nezkusila. Nebo třeba někdy zkusit tenis, něco u čeho se člověk aktivně hýbe. Jelikož mi pohyb mi chybí.. :-/
Já se dneska taky nudila, takže. Ráno jsem zašla se psíky až k obchodu, koupila jsem si vínko. Po příchodu domů jsem vyluxovala, utřela prach, nalila si vínko, zasadila petrželku - ta půjde za okno do kuchyně, vymýšlela co uvařím, vyklidila klec andulákovi. Nakonec navařila i na zítra, teď piju kávičku a zas vyrazím venčit.
jo tak s vínkem to mám někdy stejný,akorát, že ho raději popíjím ve dvou.. Psíky? Jaký rasy? Já miluju stafbulky <3 každopádně o srandu mám asi už postaráno, v práci jsem potkala čupr chlapa, tak jsem ho pozvala na lazer game snad se neztrapním jak malá holka :D
Já nechápu jak se může člověk a mladý zvláště nudit. Bože já bych se tak moc chtěla nudit apoň půl dne.
jak říkáš :D já volné chvíle zaplnila tím, že jsem začala chodit na pole dance a létající jógu, mám to ve stejným studiu takže jsem ráda, že po Praze nelítám na pole dance tam a ja jógu zase tam. Ale abych se přiznala tak jsem si víc zamilovala tu jógu.
ahoj a kam chodíš na tu jógu? Chci taky začít chodit, přemýšlela jsem i o tom pole dance, ale na to jsem asi trošku víc nemotorná :D
Jéé sorry, že píšu až teď.. chodím na to semkom poledance-praha.cz. Jestli o tom přemýšlíš, ale nejsi se jistá tak zkus jít třeba jen na jednu lekci. Mě osobně to dost chytilo..
přeeesně, taky už neznám pojem nuda :D ale když už bude tak tu máme hodně tipů :D laser game, pole dance, psi.. :D psa mií ale přítel asi nepovolí :D ale je pravda, že bych se sebou mohla už něco dělat a zkusit třeba jógu... :-/ na pole dance nemám koule, jsem silná jak kafčo bez kofeinu..
krásně zabita nuda o víkendu jsme se s kamarády vybrali do lazerfunpraha a bylo úžasně. Každý kdo se nudí ať to určitě vyzkouší
My tam také rádi chodíme. Mají tam super typy her. Který máš nejraději? My nejčastěji hrajeme buď zombíky nebo agenty. Skvělé u nich je že se tam dají využít i sodexo dárkové či flexi passy.
jeee vážně se tam dají uplatnit? to je supr protože kámoška je minule neměla kde utratit tak nakoupila různe krémy v lékárně... tak to se potěší, že má další možnost jak je utratit. Přiznám se že jsem tam byla první krat tehdy a hráli jsme na začátek deathmatch a určitě půjdeme ještě vyzkoušet další typy
Ahojte, zajímalo by mě kolik typů her tam mají... jak tak počítám už vidím 3 :P ... na lazer game jsem ještě nebyla, dosud jsem preferovala paintball ale už modřin stačilo, tak bych ráda vyzkoušela něco nového třeba se tam předem nějak ohlásit? Nebo stačí přijít? Kolik je minimálně potřebných lidí? Dík za info
Pro "claudie"
- můžete taky ležet, popíjet, a třeba si hromadně předčítat nějakou zajímavou knížku Svého času jsme si předčítali Tristana a Isoldu, nebo Já Francois Villon. - no a tak - třeba i staré řecké pověsti a filosofy. Není to tak "špatná nuda" - pokud ještě vaše generace ovšem nezapomněla číst. Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.