Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na nudný víkend

Od: claudie* odpovědí: 24 změna:

Nudnej víkend. Venku prší, nikdo neví co dělat, jak zaplnit nudnej víkend? *bzum*

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kardlicekf
hodnocení

0x

Jdi uklidit byt :D

pecalka*

já mám doma pořád čisto taže není potřeba pořád uklízet :D chtělo to ten ted spíš něco akčnějšího...

hop®
hodnocení

0x

Vyměním s Vámi! ;)

Venku svítí sluníčko a já jsem pracovně zavřený uvnitř baráku... ;)

ohneta*
hodnocení

0x

Počítat kapky

kangaroo*
hodnocení

0x

Zahrát si karty, trochu se opít s kamarády, kouknout na nějaký dobrý film z netu, přečíst si knížku, naplánovat věci na příští týden-měsíc, navštívit příbuzné,...

doplněno 12.05.13 11:19:

Samozřejmě né v tomto pořadí *smich*

hodnocení

0x

Jít do divadla?*nevi*;)

martinaa*

Vidíš, Anzi, máte pěkný tablo:) Sice je to úplně mimo téma, ale teď jsem si na to vzpomněla:)

doplněno 15.05.13 20:34:

No to si piš:) A už jsem tě ukázala mamce, příteli, kamarádům...*smich*

doplněno 15.05.13 20:36:

No jo, celebrita;)*smich*

Jé, díky. *hi* A našla sis mě tam?

doplněno 15.05.13 20:35:

Tak to jsem slavná, skoro jako ti herci v MdB. ;)*smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Filmy, seriály:) Když je hnusně a jsem doma, krom posilovny je to nejlepší řešení:)

doplněno 15.05.13 20:30:

Anebo nějaká dobrá knížka...

claudie*
hodnocení

0x

tolik typů na zabavení jsem snad nikdy neviděla. To divadlo vypadá dobře, ale jak už bylo řečelo, přijde mi, že když prší tak je nejlepší se někam prostě sbalit a jet dělat něco akčnějšího.. lákalo by mě laser game, to jsem v životě neště nezkusila. Nebo třeba někdy zkusit tenis, něco u čeho se člověk aktivně hýbe. Jelikož mi pohyb mi chybí.. :-/

marenka*

Já se dneska taky nudila, takže. Ráno jsem zašla se psíky až k obchodu, koupila jsem si vínko. Po příchodu domů jsem vyluxovala, utřela prach, nalila si vínko, zasadila petrželku - ta půjde za okno do kuchyně, vymýšlela co uvařím, vyklidila klec andulákovi. Nakonec navařila i na zítra, teď piju kávičku a zas vyrazím venčit. ;)

claudie*

jo tak s vínkem to mám někdy stejný,akorát, že ho raději popíjím ve dvou.. Psíky? Jaký rasy? Já miluju stafbulky <3 každopádně o srandu mám asi už postaráno, v práci jsem potkala čupr chlapa, tak jsem ho pozvala na lazer game ;) snad se neztrapním jak malá holka :D

marenka*

Já mám mopsíky, takové dva lenochy, hodinová procházka je pro ně ohromný vyčerpávající výkon, takže chodíme na kratší, ale častěji. Vínko radši sama, já si naliju dvě decky a upíjím je třeba celý den, to by ve dvou nešlo. *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Já nechápu jak se může člověk a mladý zvláště nudit. Bože já bych se tak moc chtěla nudit apoň půl dne.

misdula*

jak říkáš :D já volné chvíle zaplnila tím, že jsem začala chodit na pole dance a létající jógu, mám to ve stejným studiu takže jsem ráda, že po Praze nelítám na pole dance tam a ja jógu zase tam. Ale abych se přiznala tak jsem si víc zamilovala tu jógu.

sandram*

ahoj a kam chodíš na tu jógu? Chci taky začít chodit, přemýšlela jsem i o tom pole dance, ale na to jsem asi trošku víc nemotorná :D

misdula*

Jéé sorry, že píšu až teď.. chodím na to semkom poledance-praha.cz. Jestli o tom přemýšlíš, ale nejsi se jistá tak zkus jít třeba jen na jednu lekci. Mě osobně to dost chytilo.. :)

hop®

Co je to nuda? Něco, co si nepamatuji, třeba jako dovolená? :D

svetlus*

přeeesně, taky už neznám pojem nuda :D ale když už bude tak tu máme hodně tipů :D laser game, pole dance, psi.. :D psa mií ale přítel asi nepovolí :D ale je pravda, že bych se sebou mohla už něco dělat a zkusit třeba jógu... :-/ na pole dance nemám koule, jsem silná jak kafčo bez kofeinu..

sandram*
hodnocení

0x

krásně zabita nuda :) o víkendu jsme se s kamarády vybrali do lazerfunpraha a bylo úžasně. Každý kdo se nudí ať to určitě vyzkouší :)

dejvik*

My tam také rádi chodíme. Mají tam super typy her. Který máš nejraději? My nejčastěji hrajeme buď zombíky nebo agenty. Skvělé u nich je že se tam dají využít i sodexo dárkové či flexi passy.

sandram*

jeee vážně se tam dají uplatnit? to je supr protože kámoška je minule neměla kde utratit tak nakoupila různe krémy v lékárně... tak to se potěší, že má další možnost jak je utratit. Přiznám se že jsem tam byla první krat tehdy a hráli jsme na začátek deathmatch :) a určitě půjdeme ještě vyzkoušet další typy

laurama*

Ahojte, zajímalo by mě kolik typů her tam mají... jak tak počítám už vidím 3 :P ... na lazer game jsem ještě nebyla, dosud jsem preferovala paintball ale už modřin stačilo, tak bych ráda vyzkoušela něco nového :) třeba se tam předem nějak ohlásit? Nebo stačí přijít? Kolik je minimálně potřebných lidí? Dík za info

kociannova
hodnocení

0x

Pro "claudie"

- můžete taky ležet, popíjet, a třeba si hromadně předčítat nějakou zajímavou knížku Svého času jsme si předčítali Tristana a Isoldu, nebo Já Francois Villon. - no a tak - třeba i staré řecké pověsti a filosofy. Není to tak "špatná nuda" - pokud ještě vaše generace ovšem nezapomněla číst. Zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]