Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v Prosinci my bude 15 a chtěl bych zkusit SuperStar ale ovšem se nechci ztrapnit. Mam otázku, neexistuje nějaká stánka (Třeba poradna, program...) na kterou bych se nahrál, uploadnul to a aby mě někdo ohodnotil? Prostě něco v tomto smyslu protože mě strašně baví zpěv tak bych chtěl něco takovýho zkusit...
Na hodiny zpěvu se my taky nechce!
Jinak, děkuji za odpovědi..
Ahoj,
koukni na to takhle - pokud si myslíš ty a tvé okolí, co tě slyšelo zpívat naživo, že na to máš, tak jsi už prakritky rozhodnutý.
Když svůj zpěv někam nahraješ - zvuk se zkreslí a budeš znít jinak.
Když odbouráš to "se mi tam taky nechce" a domluvíš si s někým, aby si tě jen poslechl a řekl názor - s někým, kdo tomu rozumí, zabere ti to maximálně hodinu (i s cestou a já nevím, čím) a budeš znát názor odborníka. A za to to, podle mě, stojí.
Ahoj, děkuji za odpověď ale bohůžel teď mám rozbitý mikrofon. Kdyby jsi my dal e-mail nebo počkal do cca. úterý tak bych ti to mohl poslat...
Splň si svůj sen! Přihlas se, jdi na konkurz. Buď neprojdeš a nebo postoupíš - nic jiného tě nečeká. A nakonec můžeš být vítěz Hvězdné pěchoty a bez makání se z tebe stane HVĚZDA.
Když to nezkusíš, pořád se to bude hlavě točit otázka - jaké by to asi bylo? Zítra končí další soutěž a šikovná holčina, která postoupila jako náhradnice bude bojovat o nejvyšší příčku. Jdi do toho. A pak nám napiš jak jsi se rozhodl a hlavně jaký to bylo, jo?
Většina lidí má představu, že se ostýchavý člověk přestal stydět, vstal z křesla od pc, oblékl si nové triko, zazpíval a vyhrál SuperStar. Nene, tak to nefunguje ani omylem. Zvítězit mohou pouze ti, kteří mají školený hlas, roky na sobě pracují spolu s učitelem zpěvu. Andílku, uvědom si, kolik známých zpěváků se zmiňuje o odborníkovi, ke komu chodí pracovat s hlasem a hlasivkama. A to jsou profesionálové! Víš, opravdu bez práce není nic. Ani skvělý hlas!
Ahoj, no četl jsem že jeden z desítky SuperStar 2013 se nezabíval zpěvem jen to zkusil a dostal se tak daleko. Nevzpomínám si kdo to byl a jestly to je pravda...
Tak na tohle mám odpověď (stojí to za to!):
(pro neangličtináře: nikdy se zpívat neučit, nezpíval nikdy dokonce ani před rodiči, přáteli nebo tak. toto je poprvé.)
Dyžtak si to posuňte na čas 2:00
To je opravdu krásné. Strašně s emi líbí, jak ho určitě někteří lidé kvůli jeho netradičnímu zjevu odsuzují...A očekávají něco "tvrdého" za hudbu...a on přijde s tímhle. Tady je vidět, jak nemáme posuzovat ostatní podle toho, jak vypadají, ale jací jsou. A také to, že za nás nemluví naše slova, ale volby. To video je moc hezkým komentářem v této konverzaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.