Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl bych do SuperStar

Od: andilek* odpovědí: 17 změna:

Ahoj, v Prosinci my bude 15 a chtěl bych zkusit SuperStar ale ovšem se nechci ztrapnit. Mam otázku, neexistuje nějaká stánka (Třeba poradna, program...) na kterou bych se nahrál, uploadnul to a aby mě někdo ohodnotil? Prostě něco v tomto smyslu protože mě strašně baví zpěv tak bych chtěl něco takovýho zkusit...:)

Na hodiny zpěvu se my taky nechce!

Jinak, děkuji za odpovědi..:)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
01.06.13 16:36
hodnocení

0x

co tady?

lentilkao*
hodnocení

0x

Ahoj,

koukni na to takhle - pokud si myslíš ty a tvé okolí, co tě slyšelo zpívat naživo, že na to máš, tak jsi už prakritky rozhodnutý.

Když svůj zpěv někam nahraješ - zvuk se zkreslí a budeš znít jinak.

Když odbouráš to "se mi tam taky nechce" a domluvíš si s někým, aby si tě jen poslechl a řekl názor - s někým, kdo tomu rozumí, zabere ti to maximálně hodinu (i s cestou a já nevím, čím) a budeš znát názor odborníka. A za to to, podle mě, stojí.

:)

andilek*
hodnocení

No, moc lidí mě zpívat neslyšelo ale pár lidí my říká, že zpívám dobře,..:)

hodnocení

0x
hoď se třeba na youtube a dej sem odkaz :) hudební sluch mám a zpěv nějak zhodnotit dokážu, 8 let klavíru a sboru nějaké výsledky přineslo. je to anonymní takže buď v klidu :)
andilek*
hodnocení

Ahoj, děkuji za odpověď ale bohůžel teď mám rozbitý mikrofon. Kdyby jsi my dal e-mail nebo počkal do cca. úterý tak bych ti to mohl poslat...:)

Dej to sem, víc hlav (uší) víc ví.;)

já jsem tu každou chvíli, takže ikdyž to sem dáš třeba za týden, nemám s tím žádný problém :) je to jen na tobě
andilek*
hodnocení

Dobře, za pár dní to tu budete mít..:)

uska*
hodnocení

0x

Splň si svůj sen! Přihlas se, jdi na konkurz. Buď neprojdeš a nebo postoupíš - nic jiného tě nečeká. A nakonec můžeš být vítěz Hvězdné pěchoty a bez makání se z tebe stane HVĚZDA.

Když to nezkusíš, pořád se to bude hlavě točit otázka - jaké by to asi bylo? Zítra končí další soutěž a šikovná holčina, která postoupila jako náhradnice bude bojovat o nejvyšší příčku. Jdi do toho. A pak nám napiš jak jsi se rozhodl a hlavně jaký to bylo, jo?

andilek*
hodnocení

Pokud by byla možnost bez kamery tak bych do toho šel...

hodnocení

0x

Většina lidí má představu, že se ostýchavý člověk přestal stydět, vstal z křesla od pc, oblékl si nové triko, zazpíval a vyhrál SuperStar. Nene, tak to nefunguje ani omylem. Zvítězit mohou pouze ti, kteří mají školený hlas, roky na sobě pracují spolu s učitelem zpěvu. *hej*Andílku, uvědom si, kolik známých zpěváků se zmiňuje o odborníkovi, ke komu chodí pracovat s hlasem a hlasivkama. A to jsou profesionálové! Víš, opravdu bez práce není nic. Ani skvělý hlas!

andilek*
hodnocení

Ahoj, no četl jsem že jeden z desítky SuperStar 2013 se nezabíval zpěvem jen to zkusil a dostal se tak daleko. Nevzpomínám si kdo to byl a jestly to je pravda...

Tak na tohle mám odpověď (stojí to za to!):

(pro neangličtináře: nikdy se zpívat neučit, nezpíval nikdy dokonce ani před rodiči, přáteli nebo tak. toto je poprvé.)

doplněno 01.06.13 22:07:

Dyžtak si to posuňte na čas 2:00 ;)

andilek*
hodnocení

No, Respekt :)

Proč mu nevěřím vůbec nic, jen ten hlas?! Ostatní je těžký kalkul. *hej*

lentilkao*

To je opravdu krásné. Strašně s emi líbí, jak ho určitě někteří lidé kvůli jeho netradičnímu zjevu odsuzují...A očekávají něco "tvrdého" za hudbu...a on přijde s tímhle. Tady je vidět, jak nemáme posuzovat ostatní podle toho, jak vypadají, ale jací jsou. A také to, že za nás nemluví naše slova, ale volby. :) To video je moc hezkým komentářem v této konverzaci. :)

hodnocení

0x

Pokud Ti mohu poradit, raději ať je z Tebe zpěvák, než spisovatel. Když budeš zpívat, Tvoje hrubky slyšet nebudou. Při psaní knihy by, bohužel, vynikly. Raději se ještě nějaký čas uč, Tvůj písemný projev je děsný. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]