Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu tak ze 70 let

Od: magdon® odpovědí: 1 změna:

Vzpoměl jsem si na jeden hodně starý, tehdy velmi známý film (snad USA?). Hlavní role hráli známí herci. Už si z něj ale pamatuju v podstatě jen jednu scénu.

Manželský (milenecký?) pár jede na svatební (?) cestu. Při večerním milování v hotelu žena řekne: "Podívej, je vidět Giblartar". On se otočí... a vyhodí si plotýnku. Zdravotnice, která ho následně ošetřuje se ho ptá: "Že vy jste se otočil, abyste viděl Giblartar?" (nebo něco v tom smyslu).

Vzpoměl jsem si, protože se mi stalo něco podobného (i když teda ne zrovna při milování :-D). Odpoedne jsem viděl Gibraltar, večer už jsem lezl po čtyřech *ee*. (Možná se ale po těch letech pletu a nejednalo se o Gibraltar). Nevzpomenete si na název filmu?

doplněno 01.10.15 16:20:

Bene, dávám dva body (i když to tady nejde). *palec**palec*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jde o skvělou komedii VB, která se jmenuje Na úrovni - viz odkaz. Zdravím!

P.S. A jde skutečně o Gibraltar, i když si jinak děj už mnoho nepamatujete .

csfd.cz/...

doplněno 01.10.15 16:26:

magdon - díky za "body"(no, mohl jste tu otázku vložit i jinam). Máte štěstí, protože tento film mám rád a mám ho "nakoukaný". Je to skvělá komedie a skvělé dialogy (např.: "Nemáte náhodou oregáno?"- "Ježíšmarjá, snad ne. Já chodím na lékařské prohlídky.").

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]