Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Duchove-co to znamena

Od: beruska91* odpovědí: 14 změna:

dobry den.potrebovala bych poradit.je tu nekdo,kdo rozumi duchum nebo snum?ale myslim to vazne.ten,kdo tomu neveri,at nerejpe.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

"beruško", proč to chceš vědět? Proč se ptáš na duchy? Radějií si s takovými věcmi nezahrávej a nezabývej se tím. Myslím, že jsou veselejší věci, kterým se lze věnovat. - pt

beruska91*
hodnocení

ja si s nima nezahravam.to oni se mnou...a neco to znamena.a ja nevim co...

pt®

A co tomu pčedcházelo?

beruska91*
hodnocení

prave nic.chodi me navstevovat jeden duch,kluk.podoba stejna.a u me doma i u bejvalyho...

hodnocení

0x

Zdravi.Nepíšeš,co konkrétně potřebuješ vědět*nevi*

beruska91*
hodnocení

ja to sem prave nechci vypisovat.ale az osobe,ktera se v tom vyzna

ladinpraha*

Pokud něco takového existuje, tak se v tom nikdo žijící nemůže olpravdu vyznat. A ti, co tvrdí, že se vyznají, tak ti se vyznají především v tom, jak těchto témat zneužít ve svůj prospěch.

dzordz*

Hmm... minule jsem narazil na něco zajímavého, kdyby se to někomu chtělo číst: archive.heinessen.com/... , archive.heinessen.com/... , archive.heinessen.com/...

Zkráceně: mladík vídal ve svém domě ducha dívky. Postupně se naučili komunikovat a seznámili se. Teď spolu chodí a spí.

Tož nevím, co je divnější: to, co tam píše, nebo fakt, že jsem ochotný tomu věřit ;)

beruska91*
hodnocení

s tim nesouhlasim.jsou lidi,co tomu rozumi a takovy lidi znam.a nic si za to neberou...jenze s nima nejsem ve styku.uz to nejde.tak se nemuzu zeptat.a tak potrebuju nekoho,kdo rozumi duchum a pak i snum...jsou veci,ktery potrebuju vedet...

www.carovani.cz

mestacka
hodnocení

0x

Nezahrávej si s tím, ale zajdi za knězem a řekni mu svůj problém, pomáhá svěcená voda, ale opravdová, žádná z čáry máry obchodů...jako fakt nedělám si srandu.

beruska91*
hodnocení

to bych ani nechtela.oni mi neublizujou...ale i tak.jen obcas.ale ten kluk ne.

hodnocení

0x

Mám za sebou pár seminářů z praktického šamanismu.

beruska91*
hodnocení

zalezi,jestli to pomuze a co umite.a hlavne,jestli tomu rozumite

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]