Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Armáda - nábor - problém

Od: tomtomtomtom odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Minulý rok sjem nastupoval k armádě a doktorka mě na psoledním oddělení - kožní nepustila kvůli škrábancům na zádech.
Konečný nemocniční ředitel mi řekl , že to vadí, jako malý jsem měl ekzém , když jsem byl ve dvanácti u moře ... tak mi zrukou zmizel .. už ho nemám několik let a mám na to i papír u doktorky , dnes sjem absolhoval znovu pohovor a začátkem nového měsíce bych měl jít na testy.Já už fakt nevím co budu dělat když mě znovu nevemou.Myslíte si že ten ekzém , když ho už dávno nemám a mám to napsané i písemně o doktorky stále vadí?
Jinak se fakt u žseberu a půjdu k cizinecké legii kde ji mto nevadí.
Mám kamaráda u německé a tam s tím také berou normálně.
A můj kolega který byl u český 27 let ... volal svému kámošovi z armády a ten říkal že je blbost aby mě kvůli ekzému vyhodily.Tak co mám teda dělat?
Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jdi k te cizinecke.

Alespon bude o jednoho darmozrouta mene.

hodnocení

0x

Já si myslím, že vás do žádné armády nevezmou. Nikde nemají záruku, že se v nějaké napjaté situaci, s téměř žádnou hygienou, s nezvyklým a ne zrovna čerstvým jídlem neosypete. Museli by vám zajistit lékařské ošetření a klidné hygienické prostředí a to asi vždycky nejde. To si nikdo na triko nevezme. Je to příliš velká a nejistá budoucnost. *hej*

honzmalatny*
hodnocení

0x

Před 27 lety bylo asi jiné kritérium pro vstup do ačr,dnes je jiná doba,já jsem měl svého času také problém s testy na mise ačr.Buďto zkuste jinou nemocnici,nevím kde dnes jsou,za mě byla vojenská v Praze,Olomouci,Brně a Plzni.Pokud je ale možnost že by se Vám mohl ekzém ve zhoršených podmínkách vrátit,asi neprojdete.Zkuste si představit celodenní službu v prachu a horku a plné polní s neprůstřelnou vestou a helmou.

ale kdo chce kam,pomožme mu tam,zkuste testy jinde a zapírat,zapírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]