Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spálené maso - tipy co s ním

Od: zab odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, když se mi stala malá nehoda s masem respektive..spálila jsem maso jen ze spodu .. odkrojila jsem to spálené ale maso porád smrdí spáleninou nevím co mám udělat. Prosím o radu.Děkuji mockrát

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den,.

Rada našich babiček: připálené části odkrájejte, maso dejte do jiné nádoby, přidejte špetku jedlé sody a maso dopečte.

hodnocení

0x

Je toho masa velký kus? *hej* Já bych ho, když už je spálenina odkrojená, namlela a našlehala se sádlem nebo máslem s drobně nakrájenou cibulkou, lžičkou hořčice, přisolila a připepřila bych. namazala na chleba, obložila zeleninou (rajčata, okurky) a vydávala bych to za moc dobrý nápad. :D

zab
hodnocení

No je toho docela velký kus ... a je to bůček ... takže se snažím zbavit se zápachu spíše ...

jabraka*
hodnocení

0x

A co to dopéct na česneku?:

JB

sebod*

Hoď to venku na gril...

hodnocení

0x

Nejjednodušší by bylo maso vyhodit. Opravdu. Bůček zase není až tak drahý a ten spálený přiboudlý zápach už nic z toho masa nedostane. Ani česnek, ani cibule, ani různé marinády. Pořád je to prostě v tom mase.

Kdysi jsem takto hodně přichytila hrnec guláše, I když jsem ho přelila do jiného hrnce a různě dochucovala, nemělo to stejně cenu.

Tak co naděláte, za život se něco stane a kdo nic nikdy nespálil, ať hodí kamenem!

Horší by to bylo, kdyby to byla třeba pravá svíčková, kilo za 600 Kč, to by bylo vážně na oběšení! ;)Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]