Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když se mi stala malá nehoda s masem respektive..spálila jsem maso jen ze spodu .. odkrojila jsem to spálené ale maso porád smrdí spáleninou nevím co mám udělat. Prosím o radu.Děkuji mockrát
Nejjednodušší by bylo maso vyhodit. Opravdu. Bůček zase není až tak drahý a ten spálený přiboudlý zápach už nic z toho masa nedostane. Ani česnek, ani cibule, ani různé marinády. Pořád je to prostě v tom mase.
Kdysi jsem takto hodně přichytila hrnec guláše, I když jsem ho přelila do jiného hrnce a různě dochucovala, nemělo to stejně cenu.
Tak co naděláte, za život se něco stane a kdo nic nikdy nespálil, ať hodí kamenem!
Horší by to bylo, kdyby to byla třeba pravá svíčková, kilo za 600 Kč, to by bylo vážně na oběšení! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.