Nejste přihlášen/a.
Fotka je z roku cca 1958 z Československa, pokud budete vědět o jakou značku šlo, tak mi prosím napište na mail: martinkralik3@seznam.cz
Moc děkuji
Tady ho máte.
Tak beru zpět. Logo na masce sice není na fotce moc zřetelné, ale auto má pravostranné řízení. Takže to bude něco přdválečného.
doplněno 07.03.13 11:31: Tak mě napadlo, že by to šlo možná zjistit přes tu SPZ . Určitě někde v archivu bude, na čem byla kolem roku 1950 namontovaná. Je otázka, jestli to za tu námahu stojí.
Na to jsem koukal taky, ale nezdá se mi to - mřížky chladiče, čelní sklo. V té době jezdilo hodně cizích aut dost podobných.
Podle mě to není Tudor, taky mě napadl jako první.
doplněno 07.03.13 11:02:A to logo na masce, to není asi Škoda, že?
doplněno 07.03.13 11:23:Asi nějaká "amerika".
Taky ma napadal Tudor (resp. Skoda 110x), ale ta ma klasicke klenute blatniky. Jeho naslednik Skoda 120x ma sice "normalni" blatniky, ale uz nema tu masku s temi mnoha podelnymi zebry. Navic ani ta pozice svetel v blatnicich neodpovida 120x.
Podle me to vubec nebude Skodovka. Co takhle nejaky Rus? Zaporozec apod. Co jineho v te dobe v Ceskoslovensku jeste tak mohlo byt, co si mohla soukroma osoba koupit?
tvar znaku na kapotě je mi povědomý. Určitě jsem ho už někde viděl...
doplněno 07.03.13 12:20:Tak jediný, co se tomu trochu podobá, je Chrysler
To vypadá nadějně, ale projel jsem Chryslery a nic...
Hlavně aby po nás taztel po určení auta nechtěl ještě vědět jména osob a souřadnice, kde byl snímek zhotoven
Auto patřilo dědovi mého tchána, ale už dávno neexistuje a focené to bylo někde v Bruntále .
Podle tohoto oldcarandtruckpictures.co/... by to mohl být některý z Chevroletů z dané doby (ne přesně ten na odkazu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.