Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost při určení auta

Od: martinkralik3* odpovědí: 19 změna:

Fotka je z roku cca 1958 z Československa, pokud budete vědět o jakou značku šlo, tak mi prosím napište na mail: martinkralik3@seznam.cz
Moc děkuji

Žádost při určení auta

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady ho máte. *palec*

skodatudor.wbs.cz/...

doplněno 07.03.13 11:09:

Tak beru zpět. Logo na masce sice není na fotce moc zřetelné, ale auto má pravostranné řízení. Takže to bude něco přdválečného.

doplněno 07.03.13 11:31:

Tak mě napadlo, že by to šlo možná zjistit přes tu SPZ ;). Určitě někde v archivu bude, na čem byla kolem roku 1950 namontovaná. Je otázka, jestli to za tu námahu stojí. *uf*

ladinpraha*

Na to jsem koukal taky, ale nezdá se mi to - mřížky chladiče, čelní sklo. V té době jezdilo hodně cizích aut dost podobných.

duke*

Podle mě to není Tudor, taky mě napadl jako první.

doplněno 07.03.13 11:02:

A to logo na masce, to není asi Škoda, že?

doplněno 07.03.13 11:23:

Asi nějaká "amerika".

luke237

Taky ma napadal Tudor (resp. Skoda 110x), ale ta ma klasicke klenute blatniky. Jeho naslednik Skoda 120x ma sice "normalni" blatniky, ale uz nema tu masku s temi mnoha podelnymi zebry. Navic ani ta pozice svetel v blatnicich neodpovida 120x.

Podle me to vubec nebude Skodovka. Co takhle nejaky Rus? Zaporozec apod. Co jineho v te dobe v Ceskoslovensku jeste tak mohlo byt, co si mohla soukroma osoba koupit?

luke237
Toho Zaporozce beru zpet. Ten to urcite nebude. (Wikipedie)
martinkralik3*
hodnocení

Podobný je i GAZ pobeda m20, ale taky to nebude ono

google.cz/...

doplněno 07.03.13 12:22:

větsí obrázek

Žádost při určení auta #2
martinkralik3*
hodnocení

tady je původní obrázek

luke237
hodnocení

0x
Trochu jsem to zvetsil pro jednodussi identifikaci. Ted uz take vidim to prave rizeni.
Žádost při určení auta #3
luke237
Predpokladam, ze puvodni tazatel ma k dispozici kvalitnejsi fotografii a pri zaslani na zdejsi poradnu doslo k jejimu automatickemu zmenseni. Nemohl by poslat odkaz na ten obrazek? Z toho by se pak dala udelat kvalitnejsi zvetsenina napriklad toho znaku na kapote.

hodnocení

0x

tvar znaku na kapotě je mi povědomý. Určitě jsem ho už někde viděl...

doplněno 07.03.13 12:20:

Tak jediný, co se tomu trochu podobá, je Chrysler

Žádost při určení auta #4
duke*

To vypadá nadějně, ale projel jsem Chryslery a nic...

Hlavně aby po nás taztel po určení auta nechtěl ještě vědět jména osob a souřadnice, kde byl snímek zhotoven :-D

martinkralik3*
hodnocení

Auto patřilo dědovi mého tchána, ale už dávno neexistuje a focené to bylo někde v Bruntále .

ladaadal*

A tchán si nevzpomene, co to měli za auto, když byl malý?

martinkralik3*
hodnocení

Tchán si do minulého týdne trval na tom, že to byla škoda tudor 1101 z roku 1948. :)

duke*

Ledaže po faceliftu :-D

luke237
Navic po pekne brutalnim faceliftu (uplne jina generace blatniku a jina generace dveri - Tudor ma sebevrazedne dvere).
duke*

Tak kdyby si to pamatoval, tak snad by se neptal tady :)

mowla*
hodnocení

0x

Podle tohoto oldcarandtruckpictures.co/... by to mohl být některý z Chevroletů z dané doby (ne přesně ten na odkazu).

luke237
Ten Chevrolet ma jeste stary typ blatniku (vypoukle), ktere se prisroubovavaly k telu auta. To auto z tohoto dotazu uz ma klasickou karoserii tak, jak ti zname dodnes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]