Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FACEBOOK nemám - kdo jsem?

Od: tydlifuk odpovědí: 17 změna:

Nemám facebook. Ke své hanbě musím přiznat, že jsem ho měl, když jsem chodil na střední (cca před 2 roky jsem ho smazal, ale jen kvůli střední škole a maturitě- jinak to nešlo. Chci jen vědět co si myslí lidi o člověku co facebook nemá :) . A co vy máte facebook?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jsi moudrý člověk *placni*
Já ho sice mám, ale jen tam jen na pár minut týdně, kvůli komunikaci s lidmi na jiném kontinentu :)

max 10 minut denně

Já taky a nevidím na tom nic špatného.

ladaadal*
hodnocení

0x

Jsem na tom ještě hůř než dawidecek. Mám ho, ale lezu tam vlastně jen, když si mě někdo najde a přidá do přátel a přijde mi to na mail, jinak ho skoro nepoužívám. A co by si lidi měli myslet? Čepici taky někdo nosí a někdo ne a nikoho ani nenapadne nad tím přemýšlet. To samé s FB. Někdo ho má, někdo ne, to je každého věc. K životu je potřeba jen voda, vzduch a jídlo, vše ostatní je na výběru každého jedince.

hodnocení

0x

někdo má FB, někdo má icq, někdo má skype, někdo má mobil a někteří mají vše :D ono ten FB je k ničemu pokud ho nepoužíváte ke komunikaci s přáteli.. taky je vyhoda že je při tom můžete očumovat :D... ale jinak bych si vystačil i s tím mobilem..

nofb
hodnocení

0x
co si myslí lidi o člověku co facebook nemá
Ja si o takovem cloveku myslim, ze to neni 12 leta pubertacka :) Jinak me nenapada, proc by nekdo s minimem zavitu v mozku mel Fejsbuk mit.

honzav88*
hodnocení

0x

Fejsbůk též nemám! Musím se přiznat že jsem ho měl asi 1 den, hned mě odradilo to že mi tam začali psát lidi co jsem X let neviděl a ani vidět nechtěl :D Ihned dle návodu zde na poradně zrušen :-D Pro ty lidi co chci vidět a chci s nima komunikovat nepotřebuju FB ani jinou "socíální síť" na to stačí mail, mobil, max. Skype... Ale hlavně osobní stekání ! Na což většina pubescentů s FB absolutně zapomíná... Což je velké minus a u nevyzrálých dospělých je to zase jeden z nástrojů pro rozvracení rodinny (častá komunikace s opačným pohlavým, v horším případě s EXpartnerem apod.)... Takže výhody FB nesheldávám v ničem a zásadních nevýhod poměrně hodně...

hodnocení

0x

nemám facebook - máš můj obdiv _

Facebook... Co to je? To se jí syrový? Maže se to na chleba, nebo to můžu přikusovat k ovaru?
renatalangrova

Jestli Vás zajímá, co je Facebook, tak je to taková sociální síť, která slouží ke komunikaci mezi přáteli, sdílení příspěvků (např.: fotek) a zábavě.

buss
hodnocení

0x

Božíčku, je to nutné k životu? Kdysi nebyla TV, nebyly mobily a j. a přesto jsme šťastně žili. Proč bych si měl o tom něco myslet?
Je to soukromá věc člověka. Má mně vadit, že někdo nemá auto, dovolenou u moře ...? Nemám, nepotřebuji, netoužím.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Sice ho nemas, ale porad na nej v hlave myslis a premyslis o nem, proto takova otazka.

Ja ho mam, chtel bych si ho zrusit, jenze tam mam par pratel se kteryma bych se jinak nestykal.

doplněno 06.03.13 10:38:

S tim kontaktem je to fakt. Ahoj, a nakonec mas facebook? *smich* jenze jen jestli to neni zase nejaky sberatel "pratel" do seznamu pratel. Nebo se chce skutecne seznamit? Jo, je to tezky.

tydlifuk
Kdyby to bylo jen na me, ja bych na nej nemyslel uz ani vterinu, ale to je tezky kdyz ho maji vsichni kolem me (krome rodiny nastesti) - pratele, spolupracovnici... kdyz nekoho novyho poznate, tak se vas nezepta kde bydlis, jaky mas cislo, kde makas, ale jestli mas facebook. A kdyz reknu ze ne, tak se divi jak vubec muzu zit :D
duke*

Kašlete na ně, když ho nechcete a nepotřebujete, tak si ho nezakládejte.

dzordz*

Jen počkejte, až se za pár let tyhle kontaktní dotazy přesunou směr LinkedIn :)

duke*
hodnocení

0x

Facebook nemám a absolutně nevím, k čemu by mi byl. A taky ho nechci z principu. Je to takový moderní mor.

A jinak správný překlad není kniha obličejů, ale "atlas hub" :-D

nemám facebook - máš můj obdiv _

Před časem to tady někdo přeložil jako "XISTOKNIHA" *smich*

max 10 minut denně

Magdon: Lepší překlad je "Atlas hub". *haha*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Registraci sice mám, ale lezu tam tak 2x do roka, když tam příbuzný dá fotky. Z tohoto důvodu jsem se taky registroval, Takže v anketě mi jaksi chybí kolonka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]