Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blahopřání Ukulelemu k narozeninám

Od: malvinka* odpovědí: 7 změna:

Omlouvám se , ale dodatečně blahopřeji z celého srdíčka Ukimu k narozkám. /sobota/ Přeji ranec zdravíčka - aktuální v dnešní den a kopu štěstíčka, náruč plnou lásky ostrovtip a nápady k odpovědím klientúm poradny poradny.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

nevím o koho jde, ale přidávám se k přání všeho nej co je pro něj nejlepší... hlavně zdraví

malvinka*
hodnocení

Jeden z místních poradců v současné době vlivem úrazu neplní docházku na poradnu:(.

lidka*
hodnocení

0x

Tak když už to malvinka práskla, tak i já přeji ukulelemu *hej* hodně zdravíčka, lásku, pohodu a splnění všech i tajných přání! *pivo*

ukulele*

*hi**hi**hi*Velice děkuji za přání *slunce* I já si dovoluji vám popřát všechno dobré *slunce*

papene*
hodnocení

0x

I já se připojuji a brzký návrat.*jasne*

hodnocení

0x

Liduško, za měsíc¨!

lidka*

Milane a na chlup přesně! *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]