Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný sen

Od: laskonkarr odpovědí: 4 změna:
Hezký večer, ze včerejška na dnešek se mi zdál zvláštní sen. Zdálo se mi, že mám miminko. Je mi 15 let tak, že nevím jestli to je to vůbec normální. To mimčo jsem vozila v kočárku po městečku ve kterém bydlím. To miminko mi bylo hodně podobné a mělo krásné oči a úsměv. Pořád se usmívalo a smálo. Na konci snu jsem se mu koukla do očí a uplně mě to zasáhlo. Měla jsem takový hřejivý pocit, který jsem nikdy nezažila. Hned mi došlo, že to je sen. Chtěla jsem to miminko vzít do náruče a pomazlit se s ním a v tom jsem se probudila. Po snu jsem byla v šoku ale měla jsem příjemný pocit. Prosím pokud se tu někdo vyzná ve snech tak mi napište co to znamená děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

0x

Ahoj, treba nevedomky touzis po male sestricce, sny se nezdaji jenom tak ze by si to tvuj mozek sam od sebe vymyslel, musela se ti prihodit nejaka udalost, ktera ten sen vyvolala. Treba jsi mela drive nejake setkani s miminkem a libilo se ti...

*slunce*

hodnocení

0x

Sny, jako takové, neznamenají nic konkrétního, ale bývají vyvolány určitými zážitky a myšlenkami (třeba i v podvědomí). Touha po miminu je každé ženě přirozená. Vy pomalu dospíváte a tak se nejspíš začínají ozývat ženské hormony. Organizmus se prostě připravuje na budoucí poslání.

culdabulda1*
hodnocení

0x

zdát se člověku mohou strašné slátaniny (záleží na tom, o čem a jak přemýšlíš, co si někde přečteš, nebo vidíš... ) - kdyby každý sen měl něco znamenat, tak bychom ani nemuseli žít, stačilo by jenom snít ... a mnohdy bývá sen i daleko příjemější, nežli realita, ale jednoznačný výklad snu snad ani nikde nenajdeš, i snáře bývají různé.

doplněno 01.10.15 15:14:

- mně se např. v mládí zdával takový sen s krásně jasným modrým mořem - takovou modrou jsem nikde, než ve snu neviděla - škoda, že se mi ten sen už nezdá !

pt®
hodnocení

0x

Děvče zlaté, neznamená to vůbec nic. Babička vždycky říkala, že "sen a bzdina, jedna novina". Asi tak...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]