Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji urychleně poradit ohledně tv stanic

Od: rrrrrr odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, nerada tady vkládám tak ,,banální dotaz" ale jsem mimo domov a pravidelně každý večer sleduji jeden seriál na disney channel ... je mi 17 :D ... a budu mimo domov déle... najdu jej někde na internetu? prosím! :/ začíná to v 6 a já jej nikde nemohu najít :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne. Proto za to lidi platí. Domluvte se, ať vám to někdo nahraje.

atj*
hodnocení

0x

proc jsi tu nenapsala nazev serialu?

treba to najdeme.

hodnocení

0x

rychle se ani pes nevy...

17 let a disney channel se závislostí? Zajímavé - já v tom věku myslel na něco jiného...

Prostě mi to nedalo - pardon... pokud se někomu nelíbí, může smazat... - na disney.cz/... najdete historická videa a pořady - s dobrým připojením to jde sledovat...

A když to nestihnete dnes, bude to za 15 dnů znovu - všechno se tam pořád opakuje...někdy za týden, někdy za půl roku...

hodnocení

0x

Předpokládám, že myslíš Violettu. Tak počkej den, dva a bude to na Zkounkni to. Ale jelikož mají tragický vyhledávač, tak sleduj tadyten blog. Slečna tam dává odkazy právě na Zkoukni to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]