Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhotrvající pánský parfém do 600Kč

Od: mcgyver® odpovědí: 8 změna:

Potřebuju nutně poradit. Moje požadavky: dlouhotrvající pánský parfém( toaletní voda) do 600Kč s DPH a aby pěkně voněl. Beru v úvahu internetové ceny, protože budu to nakupovat přes internet, kde je to mnohem levnější než v obchodech. Děkuji za každý příspěvek, který pomůže.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám obavu, že parfém v této cenové relaci asi ne-e (možná tester). Snad Old Spice ... v supermarketu.

hodnocení

0x

Je to malinko přes 600.- Ale vydrží dlouho. Při zahřátí těla nebo navlhčení se ještě více uvolňuje. Stačí aplikovat jen trošku.

parfemy.heureka.cz/...

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, za tu cenu možná menší balení Hugo Boss - Boss. Nádherná vůně ;).

doplněno 30.09.15 17:15:

Měl ji ex a má ji i přítel... vydrží půl dne bez problémů *nevi*.

mj*

No Boss je sice nádherná vůně, ale není déletrvající. Bohužel. Ale cenově se dá vejít.

lidus*
hodnocení

0x

Hugo Boss, Ferari Bleck, Armáni Gio vše je mparfémovaná toaletní voda ale za tu cenu velmi dobré, velmi kvalitní parfém je Rasasi ale cena někde kolem 6000,-. Luxusní parfém je i Dolce-Gabana-Gentleman a ten by se vám mohl hodit, cena je kolem 600,- Hledala a našla fmsvet.cz/...

Pokud byste hledala parfém pro sebe, já doporučuji Lacoste pur feme cca 1000,- a vydrží opravdu dlouho. Nekupujte zajíce v pytli, každému voní něco jiného, jděte počichat do luxusní parfumérie a teprve pak se rozhodujte.

doplněno 30.09.15 14:10:

Koukám Martino, že nám chlapi voní stejně.

hektor
hodnocení

0x

podle mě je nejlepší volba za ty peníze Versace Bluejeans:

parfemy.heureka.cz/...

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
osobně jsem vyzkoušel mnoho parfému i dost drahých a proflaknutych značek ale nejvíce mne dostalo Bvlgari Aqua Pour Homme, cena je cca 900kč za 100ml tak myslím že to menší bude levnější a vejdete se do limitu. Očuchat můžete v každém lepším obchodu s parfémy, v drogerii nenajdete. Vydrží dlouho a voní fakt luxusně alespoň mě a mým známým. :)
.
Hezký den NutT

sunset*
hodnocení

0x

O pade navíc stojí Hugo Boss - Selection. Vydrží i na kuřákovi vonět celý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]