Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přezdívka do hry

Od: bezajebuh odpovědí: 10 změna:
Zdravím lidi , obracím se na vás s prosbou aby jste mi poradili takzvaný “nick“ = přezdívka do hry. Každý z mích kamarádů ji má a jen já ne.. Chtěl bych něco originálního a aby se to dobře vyslovovalo protože ty jména např. Z Naruta jsou děsný to ani nejde přečíst =D

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

třeba Wort

doplněno 09.06.13 10:13:

Namačkej pár kláves a más nick

dzordz*
hodnocení

0x

Bezajebůh není dost dobrá? :)

hodnocení

0x

Zkus vymyslet narychlo tu největší krávovinu co tě napadne a uvidíš jestli se ti to bude líbit.;) Třeba já když jsem si ve třetí třídě na základce vymýšlel jméno mailu a napadlo mě z blbosti fatalwir. Pak jsem to používal všude a tak mi to zůstalo. A co je hlavní, jsem jediný fatalwir na světě. *vezen*Leda že by mě někdo okopíroval.

hop®
hodnocení

0x

No, hele, třea Hop je kratký a dobře se to vyslovuje. A je to původně zkratka mého jména a příjmení. A nějak na tom není moc co zkomolit, což třeba u Fatálka (=fatalwir) lze... :)

Pro inspiraci můžeš juknout třeba sem...

doplněno 07.04.13 19:34:

Ještě doplním, když někdo kouká jak se představuji, tak připomenu krásný český film "Hop a je tu lidoop", a věřte, že mne většina kamarádů i zákazníků zná pouze pod touto přezdívkou...

ipman24*
hodnocení

0x

přezdívky do her: way,weeman,slayer,newbie,creative,D1sturbed,Lucker,n1ck,Play3r, sk1ller,empty,DeluX,neXus,Viper,Monkey.driver,turbo,groove,SiNce..

muzes vybirat *smich*

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
pomohlo by kdybychom věděli o jakou hru jde alespoň žánr.
Ale pokud to bude neake anglické slovo tak doporučuji projet slovníkem, protože když jsem si já dal nick. NutT tak jsem netušil ze je to v angličtině oříšek :-D
Hezký den

kubasim*
hodnocení

0x

Zkus skombinovat svoje jméno a kus přímení jako já:)

ladaadal*
hodnocení

0x

Co třeba "vincencmandrakleprtaczekzczechrepaokoli"? To by bylo faaaakt originální a vzhledem k tomu, co všechno víme o tobě a té hře se to i hodí.

crywolf
hodnocení

0x

Hele, řekni ti jednu věc, a to tu, že Jméno,nick,přezdívku si vyber sám, pokud chceš aby byla super nechej si tady radit, ale myslím si, že každý si umí správně vybrat a poskládat si ve své hlavě ,co by se asi tak hodilo...Já nevám je celkem dobrá pomoc anglického a dalšího ciziho jazyka ...Opravdu ti radím-Pokud chceš ORIGINÁL musíš si ji vymyslet sám..

peachinka
hodnocení

0x

Tak já teda mám Peachinku :D Radil přítel, ani nečekal, že mě mmorpg budou bavit. Nu a teď si běhá po světě Peachinka :3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]