Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
řeším takový menší problém. Přemýšlím že přejdu na jinou střední školu, obor mě sice baví, ale hlavním problémem je moje třídní učitelka. Je divná, a co je ještě horší, zná se s otcem. Nebylo mi dobře, takže jsem zůstal jeden doma a prodloužil si víkend (oba rodíče o tom věděli) ale otec šel stejně do školy a udělal tam ze mě trolla jakej jsem flákač, a to co si spolu říkali mě pak třídní řekla před celou třídou, takže jsem vypadal za trolla dvojtě. Nehledě na to že mi pak mezi čtyřma očima řekla že to že se zná s otcem je pro mě horší než pro ostatní spolužáky. Když mi nebylo dobře podruhé, už jsem si to radši pojistil a šel jsem k doktroce která mě uznala a dala mi razítko. Když se ji děcka ptali co se mnou je, tak jim zase připravěla půlku mého emailu který jsem ji psal jako omluvu absence - opět za trolla. Bud opustím obor kterej mě baví (bohužel jediná škola která nabízí tento obor bez talentovek) nebo ji napráskám na vedení, což mi vyhovuje víc a udělal bych to asi i kdybych odešel, jen pro ten pocit abych ji vytočil. Bohužel nemám podporu rodíčů, otci jsem ukraden a matka to neschvaluje Už jeden rok jsem díky otci a jeho hrdosti na SŠ ztratil, a bez zbytečných otázek můžu říct že vztahy mezi náma nejsou dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.