Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V minulosti nevěrná

Od: nekdo* odpovědí: 8 změna:

Chodím s holkou něco přes půl roku, jsem zamilovanej a šťastnej, že jí mám. Bohužel jsem se nedávno dozvěděl, že svého expřítele s kterým byla asi 2,5 roku několikrát podvedla. Tak jsem teď docela znejistil. Má to taková holka v sobě nebo se může změnit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

To děláš moc dobře, že přemýšlíš o minulosti své holky. Jen tak dál...to je totiž nejlepší cesta k tomu, abyste se rozešli.

hodnocení

0x

Rychle se s ní rozejdi! Když už teď o ní pochybuješ, nebudeš jí věřit nikdy. Vždycky v tobě bude hlodat červíček pochybností. Vždycky, ikdyby byla věrná jako Džulbars. *hej*

doplněno 04.11.15 10:12:

Někdo, pro tebe a tvou dívku

V minulosti nevěrná

nekdo*
hodnocení

Já ji nechci opustit, věřím jí. Jen jsem se z toho potřeboval trochu vypovídat.

rd*

Osobně chápu tvoje pocity a myšlenky, které máš. Sám nevím, jak bych na takovou informaci reagoval. Ptáš se, jestli to má v sobě a odpověd na to možná nezná ani tvoje přítelkyně. Když si položím otázku, jestli je možné, že tebe třeba až do konce života nepodvede, tak si odpovím, že to samozřejmě možné je, stejně tak je možné, že ty podvedeš do budoucna několikrát ji, byt ted se budeš dušovat, že určitě ne. Budoucnost je vždycky nejistá. Lidé se mění k horšímu i k lepšímu. Jedna rada na závěr. Pokud by si se tím měl nějak užírat a být stále v pochybnostech, tak ten vztah ukonči a když si říkáš, že je skvělá a že stojí za to s ní být, tak s ní bud a neřeš její minulost. Teď je současnost a ta je důležitá a ta se od minulosti může velice lišit.

Záleží co byl zač že ho podvedla. Milovala ho nebo se pořád hádali? Pokud ji pořád jen ponižoval a omezoval, hlídal a nepustil na krok nebo dokonce vyhrožoval, to jsou všechno věci které se daj pochopit jako důvod k útěku/nevěře. A co když ho podvedla s tím, že oni podváděl jí? Do toho nevidíš. Pokud by ho podvedla i když ho milovala s odůvodněním že šlo jen o sex ne o lásku, tak takové bych nevěřil. Ale nevíš jak to bylo. Taky hraje roli odkud ses tu informaci dozvěděl. Někdo se snaží pomlouvat a rozdělit vás? Někdo závidí? Buď rád za to co máš

hodnocení

0x
To je těžké říct, nevíme, kolik let jí v té době bylo a kolik jí je teď. Přece jen do těch 20 let lidi hodně blbnou a vztahy se tolik neřeší jako později, kde už mají trochu pevnější hodnotu.
Každopádně, pokud to dělala několikrát, asi se nejednalo o úlet, který se může občas stát každému, ale dělala to účelově. Minimálně bych byl aspoň trochu na pozoru a pokud se něco takového stane, nedávat ji další šanci, protože to se pak v tom povezete celou dobu...

macina
hodnocení

0x

Záleží na tom, proč mu byla nevěrná. Moje kamarádka byla svému prvnímu manželovi v desetiletém manželství nevěrná několikrát. Teď je vdaná podruhé, už skoro 15 let a nikdy to neudělala (a ne že by neměla příležitost). Prý našla toho pravého a nebylo proč a není proč ho podvádět. Myslím, že to není o tom, že jsou holky co podvádějí a ty co nepodvádějí. Je to o tom, jakého muže si najdou.

Ano, s tímto se dá souhlasit. Toto je i můj názor. Pokud si svého prvního partnera nedokázala dost vážit (nedal jí k tomu možnost), nevážila si ani toho vztahu a hledala něco jiného. S tazatelem to může být to pravé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]