Nejste přihlášen/a.
Chodím s holkou něco přes půl roku, jsem zamilovanej a šťastnej, že jí mám. Bohužel jsem se nedávno dozvěděl, že svého expřítele s kterým byla asi 2,5 roku několikrát podvedla. Tak jsem teď docela znejistil. Má to taková holka v sobě nebo se může změnit?
Osobně chápu tvoje pocity a myšlenky, které máš. Sám nevím, jak bych na takovou informaci reagoval. Ptáš se, jestli to má v sobě a odpověd na to možná nezná ani tvoje přítelkyně. Když si položím otázku, jestli je možné, že tebe třeba až do konce života nepodvede, tak si odpovím, že to samozřejmě možné je, stejně tak je možné, že ty podvedeš do budoucna několikrát ji, byt ted se budeš dušovat, že určitě ne. Budoucnost je vždycky nejistá. Lidé se mění k horšímu i k lepšímu. Jedna rada na závěr. Pokud by si se tím měl nějak užírat a být stále v pochybnostech, tak ten vztah ukonči a když si říkáš, že je skvělá a že stojí za to s ní být, tak s ní bud a neřeš její minulost. Teď je současnost a ta je důležitá a ta se od minulosti může velice lišit.
Záleží co byl zač že ho podvedla. Milovala ho nebo se pořád hádali? Pokud ji pořád jen ponižoval a omezoval, hlídal a nepustil na krok nebo dokonce vyhrožoval, to jsou všechno věci které se daj pochopit jako důvod k útěku/nevěře. A co když ho podvedla s tím, že oni podváděl jí? Do toho nevidíš. Pokud by ho podvedla i když ho milovala s odůvodněním že šlo jen o sex ne o lásku, tak takové bych nevěřil. Ale nevíš jak to bylo. Taky hraje roli odkud ses tu informaci dozvěděl. Někdo se snaží pomlouvat a rozdělit vás? Někdo závidí? Buď rád za to co máš
Záleží na tom, proč mu byla nevěrná. Moje kamarádka byla svému prvnímu manželovi v desetiletém manželství nevěrná několikrát. Teď je vdaná podruhé, už skoro 15 let a nikdy to neudělala (a ne že by neměla příležitost). Prý našla toho pravého a nebylo proč a není proč ho podvádět. Myslím, že to není o tom, že jsou holky co podvádějí a ty co nepodvádějí. Je to o tom, jakého muže si najdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.