Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
dne 14.08.2009 odvysílala ČT1 reportáž na téma domácí práce, ke konkrétní firmě, pana Denise Vinčeka z Ostravy, viz následující odkaz. Prosím všechny, kdo, stejně, jako já, poslali panu Denisi Vinčekovi z Ostravy peníze, aby se mi přihlásili na e-mail: iveta.halfarova@s/...
Již jsem podala na pana Vinčeka trestní oznámení. Čím více se Vás přidá, tím lépe...
Halfarová Iveta
dobrý den
Teď jsem koukla na net a našla jsem zde tuhle poradnu.tak se přidávám k příspěvku který zde je ohledně pana Vinčeka,jsem ráda že jsem se nejdříve podívala sem jinak bych asi udělala také pěknou hloupost,byla jsem pevně rozhodnuta že to z domací prací od p.Vinčeka také skusím dnes mi odnějpřišla obálka z pokynama co mám dělat,a nevychází z udivu že jsou mezi náma takoví zmetci co využívají neznalost nás co jsme v krizi.
Dobrý den,jmenuji se Stanislava a asi jsem jedna z těch co fa Denis Vinček naletěli.Jsem na MD a říkala jsem si že využiji nabídky a že si budu moci přivvdělat,ale asi jsem byla moc naivní.Vypsala jsem objednávkový list kde jsem si objednala šití dětských brindáčků,už to bude měsíc co mi žádná práce nepřišla jen zase dopis s další nabídkou která je od slovenské agentúry Fox naskládání ručně vyrobených sněhových vloček.Nebudu už hloupá a nebudu nic objednávat a posílat peníze.Tak vás zdravím a doufám,že se s tím něco udělá.Zatím naschledanou Stanislava Guňková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.