Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nevíte někdo,kde se nachází restaurace s kočkama?Zákazníci se chodí s nimi pomazlit při jídle,kávě a pod.Děkuji
...zas někdo vypustil fámu o toxoplazmoze a všichni tomu věří.kdy už bude svět bez mýtů a polopravd?zbytečnou hloupostí lidí ,zvířata trpí.
V jiných restauracích doufám v to,že si personál myje ruce po wc,protože to u lidí není tak častý zvyk.To že se mi dostane do jídla starý,infikovaný kočičí trus je daleko menší pravděpodobnost,než že se setkám s nějakým špindírou.
rar252-nepřekrucujte slova...opravdu není tak lehké jí dostat od kočky,to jsou fakt fámy v neprospěch zvířat.Znám několik lidí co jí měli a nebylo to od koček,tak bych nevyvolávala paniku.
Kočičí kavárna má svoje stránky, tudíž funguje a zřejmě legálně, kávu bych si tam dal bez problémů, jídlo asi ne. Ale jsou domácnosti, které mají doma malý zvěřinec a také jsou živataschopni.
V Japonsku již taková kavárna je delší dobu.
Naopak se začínají rozmáhat i jiné podniky, kde Vám pohladí duši. Četla jsem o králičkách, nebo i želvách, ještěrkách, hadech.
Co má kdo doma a v Japonii je jejich problém, že? Napište, neznám zákon, který by to u nás zakazoval, ani hygiena. Ještě aby mi kočky pochodovaly po stole.
Bussi, to máte jedno, kočka nebo pokakané dítě. V restauraci přebalují nedotknutelné, svaté matky posr. děcka na stolech a pleny tam nechávají též. Ani se nenamáhají použité pleny hodit do koše. Také již kavárníci a restauratéři upouštějí od hracích koutků pro nejmenší děti. Maminy stejně za dvě hodiny vypijí akorát to nejlacinější kafe, takže žádná tržba.
Zdravím,
restaurace nevím, kočičí kavárny jsou dost rozšířené i u nás v ČR.
Neuvedl jste region, takže si zadejte do googlu "kočičí kavárna + město, kde ji chcete nalézt".
Docela pěkný článek i s videem byl nedávno tady - je tam i napsané, jak je to s hygienou a pod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.