Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace a kočky

Od: zwiki* odpovědí: 16 změna:

Zdravím.

Nevíte někdo,kde se nachází restaurace s kočkama?Zákazníci se chodí s nimi pomazlit při jídle,kávě a pod.Děkuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Dej si do google "kavárna pohladit kočky" a vyjede ti milion odkazů...

hodnocení

0x

Chybí Vám toxoplasmóza?

pb®
Člověče, není potřeba ze sebe dělat blbce. Toxoplazmóza se přenáší trusem starým den dva. Stačí dodržovat hygienická pravidla, tedy nejíst syrové maso, při práci na zahradě nejíst, nepít, nekouřit a pak si umýt ruce. Nejíst neomyté plody ze zahrádky. To je totiž nejsnadnější způsob nakažení. Letos to je 20 let, co se pohybuju na výstavách koček, za ta léta mi jich prošlo rukama tisíce. A světe div se, na toxu jsem negativní.

Ano, jen bych doplnil - nestravovat se v zařízeních, kde běhají kočky.

lucie*

...zas někdo vypustil fámu o toxoplazmoze a všichni tomu věří.*modla*kdy už bude svět bez mýtů a polopravd?zbytečnou hloupostí lidí ,zvířata trpí.

V jiných restauracích doufám v to,že si personál myje ruce po wc,protože to u lidí není tak častý zvyk.To že se mi dostane do jídla starý,infikovaný kočičí trus je daleko menší pravděpodobnost,než že se setkám s nějakým špindírou.

doplněno 04.01.16 09:33:

rar252-nepřekrucujte slova...opravdu není tak lehké jí dostat od kočky,to jsou fakt fámy v neprospěch zvířat.Znám několik lidí co jí měli a nebylo to od koček,tak bych nevyvolávala paniku.

Toxoplasmóza neexistuje? Je to jen fáma?

Tak to si většina polupace oddechla.

hodnocení

0x

Fujtajbl, při jídle se ještě muchlat s kočkou...to je teda chuťovka.

pohanka*
hodnocení

0x

Četla jsem o kočičí kavárně na Praze 8, v Karlíně. Křižíkova 22.

buss
hodnocení

0x

A co na to hygiena? Tam bych nešel!

pohanka*

Kočičí kavárna má svoje stránky, tudíž funguje a zřejmě legálně, kávu bych si tam dal bez problémů, jídlo asi ne. Ale jsou domácnosti, které mají doma malý zvěřinec a také jsou živataschopni.

V Japonsku již taková kavárna je delší dobu.

Naopak se začínají rozmáhat i jiné podniky, kde Vám pohladí duši. Četla jsem o králičkách, nebo i želvách, ještěrkách, hadech.

buss

Co má kdo doma a v Japonii je jejich problém, že? Napište, neznám zákon, který by to u nás zakazoval, ani hygiena. Ještě aby mi kočky pochodovaly po stole.

pb®
Jéžiš tak komu se to nelíbí, ať tam zkrátka nechodí. Je dost lidí, kteří tam jdou, proto to existuje a kočičí kavárny vznikají. To je tady keců ohledně zákazu kouření, že komu to vadí, ať si chodí do hospdy nekuřácké. Tak si zkrátka choďte do kavárny nekočkařské, máte mnohem víc na výběr, než nekuřák.

pohanka*

Bussi, to máte jedno, kočka nebo pokakané dítě. V restauraci přebalují nedotknutelné, svaté matky posr. děcka na stolech a pleny tam nechávají též. Ani se nenamáhají použité pleny hodit do koše. Také již kavárníci a restauratéři upouštějí od hracích koutků pro nejmenší děti. Maminy stejně za dvě hodiny vypijí akorát to nejlacinější kafe, takže žádná tržba.

04.01.16 06:39

Ani já ne :)

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
restaurace nevím, kočičí kavárny jsou dost rozšířené i u nás v ČR.
Neuvedl jste region, takže si zadejte do googlu "kočičí kavárna + město, kde ji chcete nalézt".
Docela pěkný článek i s videem byl nedávno tady - je tam i napsané, jak je to s hygienou a pod.

hodnocení

0x
Já mám kočky rád. Nedávno proběhla v TV reportáž z nějaké kočičí kavárny v Brně. Kočka vlezla na stůl, chvilku lízala z misky smetanu, co si zákaznice dávala do kafe. To se mi teda fakt obrátil pajšl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]