Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojďte slavit se mnou

Od: sarkaona* odpovědí: 10 změna:

Chtěla bych se s vámi s něčím podělit.

Dneska mám narozeniny, čím je člověk starší, tím má sklony k jakémusi bilancování.

Užiju tedy lehké počty:

ze 4 sourozenců mi gratuloval pouze jeden

z mých dvou dětí, pouze jedno

z mých dvou mužů, pouze jeden a paradoxně nikoliv ten s kterým žiju

z mých rodičů, jen táta

z přátel pouze jeden

Tak myslím, že se to ještě do večera trochu změní, ale skutečně věřím v minimum, než-li v maximum.

:) Lidi buďte v pohodě za každé situace, neklesejte namysli a hlavně nepropadejte depresi, na zoufalství je vždycky času dost a dost

Krásné Velikonoce

Šárka

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Tak všechno nejlepší... ;) *pivo*

Ale - na takové příležitosti nehleď a užívej si, jakoby každý den byl svátkem - bez ohledu, jestli ti někdo pogratuluje či ne (a je-li vůbec datum ono aktuální). Oni ti staří římané nebo egypťané (či jaký má "Carpe diem" původ) ´nekecali´... :-D

doplněno 31.03.13 18:30:

Ladine - my jsme Šárce poskytli pr(i)vní pomoc, ty následné rozradostnění... ;)

hodnocení

0x

Šárko, pěkné Velikonoce i Vám. K narozeninám vše nej...hlavně zdraví, pohodu, lásku...Přeji Vám též štěstí na lidi a mezi námi - na bilancování máte ještě spoustu a spoustu času...Tak na zdraví.*pivo*...A nezoufejte, do večera si ještě vzpomene třeba spousta lidí...A když ne, tak co? Roky Vám to neubere, ani nepřidá...Berte to s nadhledem, i když to zamrzí, já vím...*mala*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Šárko, všechno nejlepší.

To víš, lidi mají dneska jiné starosti než nějaké svátky nebo narozeniny. Ber to tak, jak to je.

Tak ještě jednou: VŠECHNO NEJ...

doplněno 31.03.13 18:05:

No jasně, Mowla a Kapka musí být rychlejší. Ale já zase stihnul sehnat kytku.

Pojďte slavit se mnou

sarkaona*
hodnocení

Děkuju za kvítečko i za chvilku textu a opravdu všem.

:)) mám hned lepší náladu i v tomhle protivným počasí

sisinka*
hodnocení

0x

určitě Vám už popřáli další Vaši blízcí,a když né,nebudte smutná,ona je tak uspěchaná doba,že si asi někteří bohužel nevzpomněli.Tak snad Vás potěší přání od lidiček tady na poradně.

Takže vše nejlepší a krásné velikonoce*slunce*:)

pt®
hodnocení

0x

"sarkaona", přeji vše nejlepší k narozeninám. Pokud Vám blízcí nepřáli, že zapoměli, tak si z toho nic nedělejte, ale pokud Vám nepřáli schválně, říká to něco o nich. - pt

korina*

I já se přidávám a dodatečně vám ze srdce přeji jen to dobré.Narozeniny slavím taky v březnu , na první jarní den i když letos se jaro na mne ještě neusmálo.NIc si z toho nedělejte , my březnáci , berani máme tvrdé hlavy a něco vydržíme. Hlavně zdraví a lásku. ...

hodnocení

0x

*ua*Ahoj, všechno nej k narozeninám. Hodně zdraví, štěstí, pohody, opravdových kamaráddů. V životě i tady na Poradně.

Chválím, žes to stihla ještě posledního března. Narodit se na Apríla, to bys taky mohla být pěkný aprílový dáreček!:D

Jinak to moc nepitvej, kdo Ti přál a kdo ne. Komu na Tobě záleží, vzpomene si.

Mám takovou žlučovitou známou, ta pokaždé na prstech vypočítává, kdo přál a kdo ne, kdo si vzpomněl a kdo ne, kdo jí něco dal a kdo ne. Jen se zbytečně užírá. A co z toho?

Buď ráda, že Ti popřál taťka. Co bych za to dala, kdyby mi mohl popřát. Umřel, už to bude brzy 40 let. Mně bylo 19 a jemu pouhých 49. Tak buď ráda za to, že ho dosud máš. A že Ti popřeje.

Před časem jsem se znovu po mnoha letech, kdy jsme o sobě neměly zprávy, dala dohromady s mou kdysi moc dobrou kamarádkou. Prošly jsme si každá svými problémy a dlouho o sobě nevěděly. A pak se to povedlo. Já si vzpomněla, kdy měla narozeniny /už 58!/ a poslala jí mailem gratulaci. Odepsala mi, že ze všech gratulací měla největší radost z té mé. Mám prý skutečně sloní paměť /že jsem si datum těch jejích narozek zapamatovala/.

A tak se raduj z každého dne, z každého kontaktu s lidmi, z každého úsměvu. Ať je jich co nejvíc! Jaga.

hodnocení

0x

Šárko, hodně zdraví, štěstí, nějaký penízek navíc a hlavně spoustu fajn lidí okolo. Laskavý osud vám přeji z celého srdce*slunce*

Pojďte slavit se mnou #2

cabas*
hodnocení

0x

Tak já taky preji vse ale hlavne to zdravicko a chtel bych ti rict ze proti me,jses namydlenej frajer,z mych ctyr deti na podzim negratuloval ani jeden,byvalka no to bych ani nechtel,z pratelu ani jeden,vnoucata no to uz vubec ne,jen od moji milovany pritelkyne jsem dostal hudlana,tak vidis ze na tom nejsi tak zle,ale ani ja si nestezuju,vzdyt zivot je tak krasnej a moje spolubydlici,ta ma primo slunce v dusi,cau.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]