Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se s vámi s něčím podělit.
Dneska mám narozeniny, čím je člověk starší, tím má sklony k jakémusi bilancování.
Užiju tedy lehké počty:
ze 4 sourozenců mi gratuloval pouze jeden
z mých dvou dětí, pouze jedno
z mých dvou mužů, pouze jeden a paradoxně nikoliv ten s kterým žiju
z mých rodičů, jen táta
z přátel pouze jeden
Tak myslím, že se to ještě do večera trochu změní, ale skutečně věřím v minimum, než-li v maximum.
Lidi buďte v pohodě za každé situace, neklesejte namysli a hlavně nepropadejte depresi, na zoufalství je vždycky času dost a dost
Krásné Velikonoce
Šárka
Tak všechno nejlepší...
Ale - na takové příležitosti nehleď a užívej si, jakoby každý den byl svátkem - bez ohledu, jestli ti někdo pogratuluje či ne (a je-li vůbec datum ono aktuální). Oni ti staří římané nebo egypťané (či jaký má "Carpe diem" původ) ´nekecali´...
Ladine - my jsme Šárce poskytli pr(i)vní pomoc, ty následné rozradostnění...
Šárko, pěkné Velikonoce i Vám. K narozeninám vše nej...hlavně zdraví, pohodu, lásku...Přeji Vám též štěstí na lidi a mezi námi - na bilancování máte ještě spoustu a spoustu času...Tak na zdraví....A nezoufejte, do večera si ještě vzpomene třeba spousta lidí...A když ne, tak co? Roky Vám to neubere, ani nepřidá...Berte to s nadhledem, i když to zamrzí, já vím...
"sarkaona", přeji vše nejlepší k narozeninám. Pokud Vám blízcí nepřáli, že zapoměli, tak si z toho nic nedělejte, ale pokud Vám nepřáli schválně, říká to něco o nich. - pt
Ahoj, všechno nej k narozeninám. Hodně zdraví, štěstí, pohody, opravdových kamaráddů. V životě i tady na Poradně.
Chválím, žes to stihla ještě posledního března. Narodit se na Apríla, to bys taky mohla být pěkný aprílový dáreček!:D
Jinak to moc nepitvej, kdo Ti přál a kdo ne. Komu na Tobě záleží, vzpomene si.
Mám takovou žlučovitou známou, ta pokaždé na prstech vypočítává, kdo přál a kdo ne, kdo si vzpomněl a kdo ne, kdo jí něco dal a kdo ne. Jen se zbytečně užírá. A co z toho?
Buď ráda, že Ti popřál taťka. Co bych za to dala, kdyby mi mohl popřát. Umřel, už to bude brzy 40 let. Mně bylo 19 a jemu pouhých 49. Tak buď ráda za to, že ho dosud máš. A že Ti popřeje.
Před časem jsem se znovu po mnoha letech, kdy jsme o sobě neměly zprávy, dala dohromady s mou kdysi moc dobrou kamarádkou. Prošly jsme si každá svými problémy a dlouho o sobě nevěděly. A pak se to povedlo. Já si vzpomněla, kdy měla narozeniny /už 58!/ a poslala jí mailem gratulaci. Odepsala mi, že ze všech gratulací měla největší radost z té mé. Mám prý skutečně sloní paměť /že jsem si datum těch jejích narozek zapamatovala/.
A tak se raduj z každého dne, z každého kontaktu s lidmi, z každého úsměvu. Ať je jich co nejvíc! Jaga.
Tak já taky preji vse ale hlavne to zdravicko a chtel bych ti rict ze proti me,jses namydlenej frajer,z mych ctyr deti na podzim negratuloval ani jeden,byvalka no to bych ani nechtel,z pratelu ani jeden,vnoucata no to uz vubec ne,jen od moji milovany pritelkyne jsem dostal hudlana,tak vidis ze na tom nejsi tak zle,ale ani ja si nestezuju,vzdyt zivot je tak krasnej a moje spolubydlici,ta ma primo slunce v dusi,cau.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.