Nejste přihlášen/a.
dobrý den potřeboval bych zjistit alespoň jméno jednoho páná? poslal jsem mu peníze na účet ale jelikož má plný email tak mu další zprávy poslat nemůžu jedná o pána jmenem Jan číslo učtu má 2000371724/2010u fiobanky měl by být z Děčína vše se rýsovalo dobře ale pak mi to ukázalo že má plný email a nemůžu se s ním na té domluvené věci dohodnout jak mi to má poslat a nerad bych přišel o ty peníze ((
Korunu dostane a třeba 6 Kč mu odepíší (dle banky) za pohyb na účtu. Takhle přispívali Fisherovi na prezidentskou kampaň.
Já mám převoďák za 3Kč...
Je to již déle, nějaký tazatel řešil problém, že někde dluží asi 30 haléřů a že to musí vyrovnat aby smlouva skončila, tak jsem těch 3,30 obětoval aby měl klid, protože složenkou to poslat nejde a kdyby poslal padesátník (v té době), tak by mu vrátili přeplatek 20 haléřů a dokud by si jej nevyzvedl, tak by smlouvu neukončili - pro člověka bez účtu neřešitelná situace...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.