Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit jméno majitele účtu?

Od: johny8200 odpovědí: 7 změna:

dobrý den potřeboval bych zjistit alespoň jméno jednoho páná? poslal jsem mu peníze na účet ale jelikož má plný email tak mu další zprávy poslat nemůžu jedná o pána jmenem Jan číslo učtu má 2000371724/2010u fiobanky měl by být z Děčína vše se rýsovalo dobře ale pak mi to ukázalo že má plný email a nemůžu se s ním na té domluvené věci dohodnout jak mi to má poslat a nerad bych přišel o ty peníze :(((

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chinook*
hodnocení

1x

Podejte TOZ.

hodnocení

1x

Hm... tak mu pošlete ještě 1 Kč a do zprávy pro příjemce napište, co mu chcete říct.

jirbar*

Korunu dostane a třeba 6 Kč mu odepíší (dle banky) za pohyb na účtu. Takhle přispívali Fisherovi na prezidentskou kampaň.

stirecek*
Fio to ma zdarma.
hop®

...stačí poslat 0,01Kč...

artik*

a kolik zaplatí za převod? :D

hop®

Já mám převoďák za 3Kč...

Je to již déle, nějaký tazatel řešil problém, že někde dluží asi 30 haléřů a že to musí vyrovnat aby smlouva skončila, tak jsem těch 3,30 obětoval aby měl klid, protože složenkou to poslat nejde a kdyby poslal padesátník (v té době), tak by mu vrátili přeplatek 20 haléřů a dokud by si jej nevyzvedl, tak by smlouvu neukončili - pro člověka bez účtu neřešitelná situace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]