Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prázdninová brigáda

Od: 011 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je mi 16 let. Potřeboval bych poradit kde a jak si sehnat brigádu na prázdniny. Třeba v supermarketu a podobně - měl bych se chodit ptát po obchodech jestli na léto nepříjmají brigádníky? nebo jak? zatím jsem na brigádě nebyl ale letos potřebuji více peněz takže bych potřeboval něco najít. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Jistě jedině když se sám zeptáš najdeš .Čím dříve tím lépe, nejlépe začni hned po velikonocích.

sylvana
hodnocení

0x
Nevím v jakém (jak velkém) městě žiješ, ale pokud je ti šestnáct, tak moc velkou šanci sehnat brigádu jinak, než přes rodiče a známé nemáš.. Před rokem jsme s kamarádkou hledali jakoukoliv brigádu na léto. Prošli jsme snad všechna obchodní centra, různé firmy a odpovídali jsme na desítky inzerátů. Marně. Bylo nám sedmnáct a ti vstřícnější nám řekli, že jsme moc mladé ať se ozveme za rok.
Ty máš možná krapítek větší šanci pokud jsi kluk a nebojíš se manuální práce, ale měj na paměti, že zájemců je hodně a pro zaměstnavate je většinou výhodnější zaměstnat zletilého.
011
hodnocení

jsem ze zlína, je mi vcelku jedno co bych měl dělat, manuálně klidně a právě mi přišli supermarkety jako nejlepší volba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]