Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajimave stranky na netu

Od: ddasa* odpovědí: 8 změna:

Dobry den,nakou dobu jsem bez prace,tak jsem doma,abych si to,tak nebrala /a nehrablo me/ toulam se na internetu.Poradte mi nejake zajimave stranky muzou to byt ruzne diskuze,neco pro zeny,pribehy ze zivota nebo i nejka ta legrace*smich* atd...-dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

8x

Vždyť jsi je právě našla. Tady najdeš všechno.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, stránek je mnoho, tak přidám nějaké další. Hry a srandičky, další humor, hezké obrázky, povídání o všem nebo si můžete k tomu pustit hudbu. Výběr je na Vás.

Zdravím!

freehry.doupe.zive.cz/... eprdel.cz/... http://www.komik.cz/ ateo.cz/... http://www.okoun.cz/ hifiweb.webnode.cz/...

ddasa*
hodnocení

Chtela,bych Vam vsem podekovat za zajimave nabidky na ruzne strany vsechny si je projdu-prohlednu DEKUJI moc X *klik*Mejte se pekne pratele

hodnocení

1x

Hergot,ladin mě předběhl*smich*Jinak,když mám čas,tak hraji na Seznamu Horolezce,je to bezvadné na pročištění mozkových závitů,a udržení duševní kondice*palec*

hodnocení

1x

Nejlepší je 9gag, ale bacha na to - jednou tam vspoupíš a už nevystoupíš! :D

hodnocení

1x

Popelky.cz, mojemedunka.cz, zenaazivot.cz, vareni.cz, ireceptar.cz,krasnapani.cz...

randomuser23
hodnocení

0x

Dobry den doporucil byvh vam srandaweb.cz ,,,drsnysvet.cz,,Rozzlobeni muzi.cz,,to je asi tak vse vic nevim tudiz nepovim preji prijemnou zabavu sa hezky den..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]