Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Džíny na knoflíky

Od: metaloid odpovědí: 7 změna:

Zdravím, budu si kupovat nové džíny, no mám vybráno ale zjistil jsem ty co se mi líbí jsou na knoflíky. Máte s tím nějakou zkušenost u džín, je to lepší nebo horší než na zip? Který se víc líbí holkám?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžeš chodit na ostro... Zip občas kousne. Au!
Holkám to nevadí. Mají šikovné prsty a ty tři knoflíky rozepnou šikovně i potmě. Možná o chvilku pomaleji, ale zvětší to rajc.

Stejně je nejhorší rozepnout ten hlavní knoflík v pase.
Musí se zastrčit břicho.
Nelíbí se jim třeba dvojitá přezka na opasku, je složitější a zdržuje.
metaloid
hodnocení

Jo, tak chodím. A který teda jsou jako, celkově lepší?

anazuz
hodnocení

0x

Bratr sháněl džíny se zipem a zjistil, že už se snad jiné než na knoflíčky nedělají. Je to móda. Zip se často rozbil, přešívání nebylo jednoduché, ty knoflíky vydrží. A je to jen o zvyk, rozepíná knoflíky a už si nestěžuje.;)

filip17*
hodnocení

0x

Chlapče je úplně jedno jestli budeš mít džíny s knoflíkama nebo zipem na to vážně žádnou holku nesbalíš a ani ti to při balení holek nijak nepomůže...

metaloid

Jedny z nich prý dělají, že je tam víc narvanej.*frajer* Akorát nevím který jestli ty na zip nebo ty druhý.

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Já mám raději ty na knoflíky, jsem docela hubená, takže mi většinou při oblékání/svlékání stačí odepnout dva.

Džíny na knoflíky jsou většinou kvalitní a značkové, na tržnici jsem je zatím neviděla. Mám Levisky a Wranglery, oboje už docela dlouho v klasickém střihu. Lewisky jsou černé a i když jsou vyprané snad 100x, pořád mají svou barvu:)

metaloid
hodnocení

0x

Tak už mám, ale tamty neměli v mojí velikosti.

do kdy asi se tak dá chodit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]