je to velice špatně osvětlené, domnívám se, že jde o nějakou strojní součástku? Mohu se zeptat já? Proč se ptáš, co to je, když si to předpokládám fotil?
kukurice*
protože nevím o co jde,tak sem to nenafotil ale naskenovala ptám se co je to?
Zcela jednoznačně se jedná o xypohlyv s vertikálními ňufáky.
25gowron*
Ahoj Tesyku mohy bys mi vysvetlit ten strasnej nazev?
tesyk*
Určitě. Je zcela nepochybné jak lariidní inserkce disertního náhledu koriguje s primární haritrídou. Pojednává o tom již svatý Mežrút v kontravizi nazvané Ňufra na rozcestí. Předpokládám vysvětlení za dostatečné.
25gowron*
Naprosto jasne...
jaja28*
Tak po přečtení tvé identifikace obrázku jsem se válela smíchem. Takhle jsem se už dlouho nepobavila. Lepší než vtip, vážně
25gowron*
Mel sem naky pomalejsi vedeni ...
styx*
Máš pravdu něco podobného už jsem párkrát viděl ale ty ňufáky byly vždy řešeny horizontálně to mě zmátlo
25gowron*
Styxi, vertikalni nufaky jsou daleko praktictejsi a efektiovnejsi ...
styx*
To nepopírám jejich výskyt je vzácnější. Avšak jejich využití v praktickém životě je dosti irelevantní vzhledem k jejich estetické odpudivosti.
ja v tom vidím mraky věcí např. i náměstí se stromy... já mám holt fantazii! No, přijde mi to jako něco ocelového, ale ten kdo to pozná je KING. PS: tyhle soutěže můžeme dát na bažinu, mě to docela baví
Podle mě je to displej ze staré kalkulačky. Z té co ještě ani neměla motor, co se poháněla klikou. Ale nevím nač jsou tam ty číslice ve 3 řadách. Já mám o něco novější motorovou a tam jsou jen 2 řady. Je to bezva stroj, třeba příklad 10 : 9 to počítá přes 10 vteřin, ale výsledek je s přesností asi na 15 desetinných míst.
jaja28*
kukuřice je to tohle? co sem vložím?, pokud ano tak mi to trůní na skříňce vedle psacího stroje Mercedes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.