Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to ?

Od: kukurice* odpovědí: 36 změna:
36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
je to velice špatně osvětlené, domnívám se, že jde o nějakou strojní součástku? Mohu se zeptat já? Proč se ptáš, co to je, když si to předpokládám fotil?
kukurice*
hodnocení

protože nevím o co jde,tak sem to nenafotil ale naskenoval*ee*a ptám se co je to?

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
kukurice-začínáš tu jekési kvízy.Je to jistě část nějakého dílu či součástky z cizí vesmírné lodi.Víc ti nepovím takto na dálku.
honzek11*

netusim dam se podat vyhral si

akorát doufam e to neni tvoje fotka z obcanky *smich*:D

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A nápověda by nebyla? *ee* Třeba nápověda publika :D
25gowron*
ja bych rek ze je to pekn eoskliva fotka ... :)
kukurice*
hodnocení

je to sken!

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zcela jednoznačně se jedná o xypohlyv s vertikálními ňufáky.
25gowron*
Ahoj Tesyku mohy bys mi vysvetlit ten strasnej nazev?
tesyk*

Určitě. Je zcela nepochybné jak lariidní inserkce disertního náhledu koriguje s primární haritrídou. Pojednává o tom již svatý Mežrút v kontravizi nazvané Ňufra na rozcestí. Předpokládám vysvětlení za dostatečné.

25gowron*
Naprosto jasne...
jaja28*
Tak po přečtení tvé identifikace obrázku jsem se válela smíchem*smich**ua*. Takhle jsem se už dlouho nepobavila. Lepší než vtip, vážně*hej*
25gowron*
Mel sem naky pomalejsi vedeni ...
styx*
Máš pravdu něco podobného už jsem párkrát viděl ale ty ňufáky byly vždy řešeny horizontálně to mě zmátlo;)
25gowron*
Styxi, vertikalni nufaky jsou daleko praktictejsi a efektiovnejsi ...
styx*
To nepopírám jejich výskyt je vzácnější. Avšak jejich využití v praktickém životě je dosti irelevantní vzhledem k jejich estetické odpudivosti.

mato*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ja si myslím ,že je to starý ovládací panel pomocí , kterého se ovládaly výhybky na železnici nebo panel MB ústředny někdy používaný u Telecomu.
honzek11*
ja myslim ze je to jedno a ze to stejne nikdo nepozna *nevi*
maruŠka*
mohla by to být část šicího stroje *smich*
25gowron*
A nebo by to mohla bejt warpcivka z USS Bozeman ... *smich*
honzek11*
a nebo by ho mohla bejt haluz paluba z ccp kalinky *smich*
kukurice*
hodnocení

je natom napsano ARCHIMEDES

25gowron*
nebyl Archimedes ten manik co se koupal ve vane? ;)
kukurice*
hodnocení

tak to bude špunt do vany!

kukurice*
hodnocení

to jako važně?

doplnit odpověď
hodnocení

0x
ja v tom vidím mraky věcí :) např. i náměstí se stromy... já mám holt fantazii! No, přijde mi to jako něco ocelového, ale ten kdo to pozná je KING.
PS: tyhle soutěže můžeme dát na bažinu, mě to docela baví :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Toto je velmi dobrá otázka u velmi špatného snímku. *nevi*
kukurice*
hodnocení

tak že nevíte?
Co je to ? #2
kukurice*
21.03.07 12:53
hodnocení

*bzum*
Co je to ? #3
Nevíme,tak nám to prozraď a příště by to mohlo spíš bejt na bažině,je tam na to přímo rubrika.A my chodíme i tam.Dám taky jednu kalkulačku
Co je to ? #4

pavel2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Podle mě je to displej ze staré kalkulačky. Z té co ještě ani neměla motor, co se poháněla klikou. Ale nevím nač jsou tam ty číslice ve 3 řadách. Já mám o něco novější motorovou a tam jsou jen 2 řady. Je to bezva stroj, třeba příklad 10 : 9 to počítá přes 10 vteřin, ale výsledek je s přesností asi na 15 desetinných míst.
jaja28*
kukuřice je to tohle? co sem vložím?, pokud ano tak mi to trůní na skříňce vedle psacího stroje Mercedes.
Co je to ? #5

to je krásný, já mít místo na stole, tak to chci *ua*
jaja28*
paráda, že? a navíc je to plně funkční! takže mám ty ńufáky doma heč, a nedáááááááááám*stop*
kukurice*
hodnocení

jak nevím?

daniel*
hodnocení

0x
Prosím podívejte se na www.danykony.osoba.cz . Je tam spousta věcí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]