Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Mám kluka, chceme spolu spát, však to každý zná (15 nám bylo dávno)
Ale pořád nemuzu pochopit, kdy jsou nejvhodnější dny na oplození... jako kdy je riziko a kdy ne, kdy je vhodné s ním spát, kdy ne, v jakych dne cyklu, díky za rady
Jestli nechcete otěhotnět, nechte si předepsat antikoncepci a máte po starosti.
doplněno 27.09.15 21:29:Metoda plodných a neplodných dnů není použitelná - jen snad u menstruace přesné jako hodinky, ale stačí malé nachlazení nebo trocha stresu a je po pravidelnosti a tím i po spolehlivosti metody
doplněno 27.09.15 21:31:.Jinak nejplodnější je žena v době ovulace.
Ahoj Holubinko. Riziko? Spíš šance na otěhotnění je nejvíce tehdy, když se souloží. Jestli nechceš otěhotnět, nesoulož. Nebo soulož s ochranou. Můžeš spojit tu HA s gumou. Prezervativem. To se pak ty šance, přijít do jiného stavu rapidně snižují. Vy jste ve škole nebrali přírodopis, péči o dítě a podobné věci? Dnes se na toto téma ve školách pořádají přednášky z venčí. Ale, ty jsi asi zrovna chyběla.
doplněno 29.09.15 20:27:Nó, děvče.
Tak snad to všechno na té zdrávce doženeš. Než se stane nějaký průšvih. Ptát se můžeš všude kde se dá. Třeba si můžeš i párkrát přečíst těch pár vět, které jsem tu napsal. Od někoho, co dělá zdrávku, jsem tenhle dotaz nějak nečekal. Stejně ti přeju, abys otěhotněla v moment, kdy si to budeš přát. Hodně zdraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.