Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s fotoknihou od fotolabu

Od: rotorod® odpovědí: 1 změna:

dobrý den

chci si udělat fotoknihu od fotolabu co maji v akci. Stahnul sem si ten program, zaregistroval. Vytvořil knihu a když ji chci přidát do košíku a přihlasit se z programu ke svemu učtu tak po pár minutách niby nahravni mi to napiše že ta a ta fotka nemohla byt nahrana (nezdařen pokus o nahravani). Tak ji vymažu a zkusim bez něj, ale zase to vyhodi další jinou fotku že nelze ji nahrat a furt tak dal.

Fotky jsou všechny podobne, focene fotoaparatem stejnym. Zkusil sem je všechny převest přez program a zmenšit trošku kvalitu, ale nepomohlo. Tak nevim v čem je problem. Na jejich infolince mi taky nedokazali poradit v čem to muže byt. Možna pry že mám Win XP SP3? sestra ma Win7 a pry ji to jde v pohodě.

neměli jste někdo podobny problem? děkuji za připadnou pomoc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

tak už to mám, je to XPčkama, na WIN 7 to normálně jde...to jen kdyby měl někdo stejný problém

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]