Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Severní Korea - útok na USA

Od: kemo® odpovědí: 33 změna:

Každý den ve správách slyším,že Severní Korea se chystá na útok vůči USA.

O co jim jako pořád jde? Nejsou tam nějak pomatení? Proč si pořád jak malý děcka hrají na vojáčky? Co jako chtějí?

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Jde o to, ukázat, jak jsou mocní a jakou představují hrozbu pro zbytek světa. Dřív to bylo SSSR a USA a teď je to Rusko, USA a přidává se Pákistán a právě i Korea.

artik*
hodnocení

0x

musí se něco stát, jinak se ekonomika nepohne a USA si takle může zdůvodnit proč dávaj mraky dolarů do zbrojení

Konspirační teorije mám ze všeho nejradši

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,

kdoví co je na tom pravdy a jak to vůbec celé je.

Teď si nemůžu vzpomenout , ve kterém českém filmu byla věta říkali to v televizi...tak je to pravda!

Nebo tak něco,hrála tam i Holubová.

hodnocení

0x

Jedna spekulace! V Iráku a Avganistánu pomalu končí konflikty a proto je potřeba hledat nové konflikta a tím odbytiště zbrojního průmyslu. Ale oficiální důvody mohou být ušlechtilejší. - miro

lidus*

"miro" *palec*, přesný zásah.

Je to přesně tak, zbrojaři ve světě chtějí více vydělat, tak v Severní Koreji již desítky let drží u moci komunisti, aby až přijde čas, mohli vyprovokovat střetnutí neviných lidí aby více vydělali na zbrojení.

A ty zprávy, že komunistický režim vězní nepohodné v táborech určitě nebude pravda...

chinook*

Ano oni chtějí zničit poslední komunistický ráj na zemi. Pro mě za mě, ať si tam komunismus pěstují, ale pokud jediná raketa či střela překročí hranice KLDR, tak ať provede USA následný atak.

jirbar*

Sice jsem nikdy nepochopil proč komukoliv je upírán jakýkoliv výzkum, taže si ho osvojí jenom velmoci, ale že jim létají nad hlavami a narušují výsostné území, tak to se vůbec nedivím že je to s*re.

chinook*

Kdo kdy jim létá nad hlavami? Možná se to stalo, ale nevím o tom. Tak mně prosím dejte vědět čím a kdy tam kdo letěl. A pokud vím, tak příměří zrušilo KLDR. A já neříkám, že se má napadnout KLDR. Pouze konstatuji, že pokud KLDR opustí jakákoliv střela území, tak se má eliminovat, aby k tomu nedocházelo. Na svým uzemí ať si dělá co chce. To nikomu nevadí.

ladaadal*

To musíš kouknout občas na zprávy nebo na net, když už chceš kafrat do světové situace. Ta zpráva už je dva dny stará, o přeletu dvou B2 přes jejich území. To by nas...lo každého. Přijde mi, že se je opravdu snaží vyprovokovat, aby začal další masakr.

chinook*

Ta B2 letěla jen nad jížní korejí. Dokonce tam i něco shodila. Takže do severní koreje se nikdo nepletl.

To jirbar - jseš trochu vedle, Amíci přelétavali se svými bombardéry B2 území Jižní Koreje _ Korejské republiky a nikoliv tzv. KLDR, aby tak dali najevo, že své spojenecké závazky dodrží za každých okolností.

Milane, ty tzv. převýchovné tábory pro nepohodlné občany v KLDR jsou skutečností - několika vězňům se podařilo uprchnout do Korejské republiky a podali svědectví.

chinook*

Pokud vím, tak zatím vyhrožuje jen KLDR. USA zatím nijak na koreju neútočí.

koudalak*
hodnocení

0x

Pamatujete si ještě jak Tony Blair ukazoval detailní náčrtky skladů a kamionů na chenické zbraně v Iráku a vydával to za důvod proč je bezpodmínečně nutné tam vtrhnout? Nenašli tam ani prdící polštářek, ale když už tam teda byli, tak Irák X roků okupovali, dosadili si tam vládu co jim podepsala co chtěli a teď co? Jak opičák odumbo ospravedlní tak ohromný zadlužování země, když nikde není žádnej nepřítel na kterýho by se to dalo hodit? No tak šup do Sýrie a do Koreje. Co na tom že to odnesou nevinní civilisti... Hlavně že bude demokracie a kšeft.

doplněno 26.03.13 13:40:

tady je ten vzpomínanej "důkaz".

occupy.com/...

majsterjoe*

Ja nechapu ze za tohle se nikdo nikdy neomluvil a lidi (ovce) jim to porad zerou.

imrous*
hodnocení

0x

Taky si myslím, že to je uměle vytvořený kvůli ekonomice.

rv*
hodnocení

0x

Dnes máte smůlu, že nemůžete slyšet i druhou stranu, abyste si mohl utvořit svůj názor. Dříve jsme alternativní zprávy slyšeli ze Svobodné Evropy, nebo Hlasu Ameriky.

uksdfhsh

- to se pleteš!

Za komančů jsi musel posloucht Hlas Ameriky, teď musíš číst Hlas Ruska! czech.ruvr.ru/...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Největší terorista světa je USA.

chinook*

Koho terorizuje?

buss
hodnocení

0x

Tož se jich zeptej.

hodnocení

Už zase čtu ty zprávy o Koreji.

Vás to neštve? Já sem z toho úplně na prášky.

Co furt jako chtějí? Nikdo jim nic nedělá,tak at se uklidní a místo těch kravin se raději starají o to,aby jejich občané žili na lepší životní úrovni než nyní. A to je myslím účel všech politických stran. To že budou veškeré peníze od danových poplatníků financovat do armády,tím své občany nenakrmí.

Ale jak se tak na to koukám,tak ti všichni Korejci jsou tak zblblí tím Kimčongem,že dokonce prostí občané útoky podporují. Nechápu.

Připomíná mi to novodobého hitlera,kdy mu jeho občané zobali z ruky a souhlasili s jeho názory a rozhodnutími,bez ohledu na svoje vlastní myšlení a úsudek.

chinook*

Politické strany nefinancují armády, ale svoje voliče za jejich peníze :)

majsterjoe*

Co by chteli? Jsou na svem uzemi, at si delaji co chteji.

Co chce amerika? Proc se nestara a nikdy nestarala jen o ameriku? Proc cpou cumak do vseho? Proc?

chinook*

Amerika se vůbec do koreje nemíchá. Nebo ano?

Jsem pro ať se korea stará sama o sebe, OSN ať se jim do toho neplete a uvidíme.

majsterjoe*

USA podnika spolecne cviceni s jizni koreou. Ta je ve valecnem stavu se severni od roku 1950, kdy jejich korejska valka byla nakonec ukoncena podepsanim primeri, nikoliv miru. OSN neni jen amerika.

A hlavne co je zvlastni, respektive v dnesni dobe zcela automaticke. Porad jen cteme a slysime jak severni korea se pripravuje na valku a na utoky americkych zakladen, ale slyseli sme snad nejake vyjadreni primo ze severni koreii? Nebo jen to co nam do hlavy tlaci zpravodajstvi? Co ja ted porad ctu tak to vypada jako chudak amerika.

chinook*

Těžko se KLDR nějak v médiích vyjádří, když nemá stanici, která by vysílala do světa, ale projev si měl třeba předloni na konci roku, kdy KLDR odstřelovala jížní koreu. To je celkem vážný projev.

buss

Na prášky co je v Koreji? A co se děje tady neirituje? Neštve, problém korejského lidu. Tady byli také zblblí (a jsou).

daniell*
hodnocení

0x

To jak země zácházi s ekonomikou je jasná ukázka jejich mentality oni investují téměr všechny peníze do zbraní a armády ačkoli nejsou v zádném ohrožení války , kdyby neprovokovali nikdo by se o ně nezajímal ta země není nijak strategicky důležitá ani velká , zatím co armádu mají jednu z nejmodernějších lidé na ulicích umírají na otřesné podmínky a to je země jejíž oba sousedé patří k nejrozvinutějším a nejmodernějším zemím světa. .. *zed* Jak se říká ti nejmenší se vždy nejvíce vytahují. Ale nutno dodat že tento ikdyž malinkatý stát může být opravdovou hrozbou a to zejména z důvodu podpory některých státu a hlavně kvůli jejich zbrojnímu jadernému výzkumu ..

chinook*

Já bych je jako hrozbu neviděl. To že mají jednu z nejpočetnějších armád nic neznamená. Vyhlášení bezletové zóny bude trvat v řádu pár dnů a následný atak pár týdnů. Oni hranice nepřekročí.

kangaroo*
hodnocení

0x

Podle mě je vše už rozhodnuto a rozdáno. Už se jen čeká na vhodnou situaci či reakci S.K. a spojenci (USA,Čína,Rusko,J.K.) si rozdělí tento komunistický nebezpečný stát. V Sýrii spojenci zatím vydělávají na zbraních, pak půjde na řadu S.K. a Irán. USA už si potřebuje vybít přebytečnou válečnou energii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]