Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nenapadá někoho, z čeho (běžně dostupného) vyrobit schránku pro "kešku" (čili pro hru geocaching)? Potřebuji, aby to byl válec o průměru cca 5 cm, délka není moc důležitá, ale určitě ne víc než takových 50 cm (keška bude zasunutá v trubce). Mělo by to být nejlépe s nějakým šroubovacím víčkem, v idelálním případě vodotěsné, nejradši z plastu či kovu. Nějaký obal od něčeho, aby se to nemuselo vyrábět. Takhle od boku mě napadá třeba plechovka, v které se prodávaly tenisové míčky, ale ta bude asi mít větší průměr, té vodotěsnosti také moc nevěřím, a navíc by se dost prodražilo koupit to jen kvůli plechovce Píšu to spíš pro přiblížení, jak si to asi představuji.
Díky, po trubkách se mrknu. Akorát se mi tam nelíbí to lepení (nevím čím), ale určitě to prověřím.
Prisel jsem napsat to same.
Lepidla se prodavaji ve stejnem krame. Precti si na nich navod.
Delaji se i sroubovaci vicka (pro ten oteviraci konec te tve trubky).
Sroubovaci vicka se daji pripojit jen primo na cistici kus? Mel jsem za to, ze se delala i nejaka redukce primo na trubku
Pozn.: To HT50 znamena prumer 50mm.
doplněno 13.10.15 08:16:Tak se mi podarilo dohledat tu sroubovaci redukci.
Nevim, jak dlouho bude ta schranka v zemi, protoze HT neni urcene pro zakopani do zeme/hliny. Na druhou stranu KG se dela jen od 100mm a pochybuji, ze existuji sroubovaci konce. Mozna PVC, ABS, ...?
Teď koukám na krmení pro rybky - to se prodává ve válcových umělohmotných nádobkách běžný rozměry jsou průměr 4,5cm ale asi krátké - kolem osmi cm.. Kolem 40Kč - asi najde lepší alternativa.
nebo prodávají takové ty malé petlahve pro děti, má to široký okraj, ale to nemůžu přeměřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.