Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dostane voják za misi?

Od: pipka4 odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, kolik dostane vojak za misy?
Vím, že to zaleží na délce mise a dalších věcích. Ale chci to jen tak přibližně. Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

y2az5
hodnocení

0x

Pokud se jedná o řadového vojáka, tak mu běží normální plat u nás + dostane 2-3tis dolarů měsíčně. Když vezmu, že je v práci 24h denně, tak to není nic moc.:)

doplněno 26.09.15 18:13:

Není to špatný, ale ani moc dobrý. Hlavně ten stres. Odloučení od rodiny... atd.

A když vydělíš 60tis měsíčně hodinama, tak ti vyjde 83Kč na hodinu. To už není tak hezký.*ee*

Já bych do toho určitě nešel.

doplněno 26.09.15 18:23:

A není to zaměstnání, kde můžeš při sebemenším náznaku nebezpečí říci, že to dělat nebudeš a nic se ti nestane.

Zde proti tobě stojí skutečný nepřítel. A odmítnutí rozkazu je trestný čin. (až na vyjímky)

majsterjoe*

Myslím že těch 60-80000 není nic jako špatný výdělek, kdy voják má ubytování, jídlo a ošacení v rámci svého zaměstnání. A to nepíšu o vyšších hodnostech.

No upřímně, za takto mizerné peníze bych to nedělal. Ale já na to stejně nemám povahu. Raději zůstanu u toho, co dělám, alespoň mě v práci nikdo nezabije a finančně to vychází podobně.

pozorovatel
hodnocení

0x

Záleží jaká mise, v Afgánistánu, nebo třeba jako pozorovatel OBSE třeba v Gruzii, nebo přidělěnec obrany v zahraničí? V Afgánistánu netuším, tam už jde o život, pozorovatelé OBSE či přidělenci od dvou do pěti tisíc euro + korunový plat v ČR, služební byt, auto, výdajové rozpočty samozřejmostí.

bambula*
hodnocení

0x
Ještě někdy za dobrou službu krásný metál,neb pochvalu před nastoupenou jednotkou, občas menší bombonek na rameno, anebo jej také převezou ve vertikální poloze do své rodné vlasti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]