Nejste přihlášen/a.
Mám takový zlozvyk - u svého stolu nedokážu sedět jinak než tak, že si dám nohy na stůl. Ovšem jsem schopný to hnát až do extrému - nohy nesundavám ani když mě tzv. už brněj, to jenom pohybuju prstama sem a tam abych prohnal krev v žilách...
Má otázka zní, zda-li při této aktivitě podléhám nějakému zdravotnímu riziku. Co myslíte? Děkuji.
Myslím si, že obecně je to spíš ku prospěchu, (ovšem to brnění bych už bral jako trochu výstrahu). Na druhou stranu určité konkrétní poruchy zdravotního stavu by to nemusely mít rády. Nevím jaké, ale nějaké jsou, a bude to záviset na konkrétní vaší disposici, takže bych se možná zeptal doktora. Tedy ne že bych se k němu speciálně kvůli tomu hnal, ale třeba v rámci preventivní prohlídky nebo tak.
Určitě jste si už všimnul,že tělo někdy vydává "varovné" signály. To funguje tak,že určitá část těla chce sdělit majiteli,že něco není v pořádku, a že by se s tím mělo něco dělat. Poměrně známá je třeba bolest zubů. V podstatě se tím říká:"Hele,není čas navštívit zubaře?
Takže když vás brněj nohy,berte to tak,že protestují. Jsou to ale vaše nohy. Dělejte si s nimi, co chcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.