Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Furt nevím kam na školu

Od: jorge odpovědí: 4 změna:

Lidi furt nevím kam na Sš všcihni už vědí a když už něco najdu co by mohlo být dobrý tak zjistím že by mě to asi nebavilo nebo mám ztresy jak se tam dostat měl jsme na výzo 4x 3 7x 2 a 7x 1 ostatní už fatk vědí a já z toho mám mindráky poradte matika 2 fyzika 2 aj3 čj3 ch3 d3 z2 př2 nj2 ostatní za 1 baví mě dokumenty o přírodě a technika prosím poradte kam mám jít co je v dnešní době dobré mě asi klepne...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Dokumenty o přírodě no to je tedy dost málo ale nějaká SZŠ třeba zaměřená na eko. zoo. agro -nic moc uplatnění, volila bych nějaký technický obor, strojní, elektro, IT. Zkuste napsat víc, přece něco určitě preferujete. Při nerozhodnosti doporučuji gympl ale ty vaše známky nic moc. Co dělají rodiče?

rajfer148*
hodnocení

1x

Řemeslníku je málo :), elektrikáři, instalatéři, topenáři, lakýrníci, atd..., pokud se neštítíš manuální práce, tak je to mnohem lepší, než maturitní obor, kde se naučíš akorát tak prd...:), nemluvě o tom, že řemeslníci na OSVČ mají :)

slunc*
hodnocení

0x

Já v tvém věku bych šel na stavební průmku, pak si můžeš vybrat, jestli OSVČ nebo se nechat zaměstnat... Vždycky pak budeš mít práci. Po maturitě po 3 letech praxe si můžeš udělat třeba nějaký kurz a udělat se sám pro sebe... Vřele doporučuji revizní technik plynu nebo tlakových nádob, apod... Nebo můžeš dělat projektanta.

zelive*
hodnocení

0x

No jako promiň, ale to jsi vážně borec, když 26.února nevíš, kam na školu...(y)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]