Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi jsem už úplně blbý a ani neumím používat strojek na vlasy, sencor.cz/...
Není to úplně nejlepší strojek, jsou tu odezvy že hustější vlasy už nezvládá, ale nezvládl ani to co jsem chtěl já, chodil jsem k holičovi, vždycky na 3mm, ale je to vyhazování peněz, tohle by přece měl zvládnout každý strojkem doma, ale on ten strojek nebere vůbec, teď mám cca 1 cm, chci si je zastřihnout na 3mm nástavcem a ono nic, prostě to nebere, to samé bez nástavce, přece nebudou prodávat něco, co vůbec nefunguje.
A jedete s ním "protisrsti" nebo po směru?Nezjistil jsem cenu ale většina těchto "amatérů" (strojků pro amatéry) nestříhá po směru,další postřeh-zanese-li se vlasy pod nástavcem-nestříhá nebo málo.
Počítám že máte hodně jemné vlasy...se strojky také bojuju a už mám asi 4tý. Ani jeden mi nevyhovoval keramický, nekeremický.
.
jinak klidně se prodávají produkty které nefungují, nebo alespoň ne pro všechny.
Dle mého názoru je ten strojek vadný.Není možný aby neustřihnul ani vlásek.Sám mám asi 4 roky starého philipse cca 1400,-kc a stále stříha jako nový.Žádne broušení mazání nic.Stačí jen lehce přiložit k vlasům a okamžitě "cítím" jak bere...Každých 14 dní na 3-4 mm.Co už já ušetřil peněz.Plus to docházení a čekání u holiče.
Reklamujte strojek musí stříhat.Vždyt je to primitivní princip.
Je to jednoduché: všechny podobné strojky mají jakousi adjustaci pro rozkmit stříhací lišty. Bývá to páčka na okraji stříhacího mechanismu, pokud to nepomůže, tak uvolnit tu stříhací lištu a nastavit ji pozorně do optimální polohy. A nezapomenout předtím na lehké promazání té lišty (zubů) - třeba to pomůže bez další manipulace.
doplněno 12.10.15 23:07:Ano, teď jsem si všimnul: na snímku je vpravo ta páčka na délku střihu. Někdy je také problém v tom, že šroub není přitažen a páčka prokluzuje naprázdno. Tak hodně zdaru!
Jednoznačně jde o šunt, nebo zmetek. Mám 8 let philipsa za 6 stovek , stříhám s tím vlasy na 1 mm i dohola, na
trojku mi to zkrátí i vousy. Jenom občas přimáznu břity jemným dětským olejíčkem. .
Zdravím.
Zkuste poprosit někoho kdo už někdy s takovým trojkem pracoval ať vás tím strojkem zkusí ostříhat. Pokud se ani jemu nepodaří ,,vzít ani chlup" tak bude strojek vadnej. Ono totiž někdy není úplně lehký napoprvý sám sebe ostříhat obzvlášť z malé délky na velmi malou. Jestli ho nemáte kupovanej někde v tesku, lídlu nebo kauflandu a podobnejch specializovanejch prodejnách tak by vám to klidně mohl předvést i prodavač. Je možný že sám dobře nechytíte ten správnej sklon a proto nevezme ani chlup.
Kazda znacka striha jinak, nektere sunty nestrihaji vubec.
Mel sem Philips, strihal velmi dobre a dlouha leta, dokud sem nezlomil plastovy nastavec. Ted striha stale, ale bez nastavce.
Pak ETA, to nestrihalo vubec, naproste zoufalstvi, tak letel do kose.
Pak keramicky Remington. Ten strihal naprosto perfektne, rychle, na prvni projeti vlasu bral vse. Bohuzel chvili po skonceni zaruky se ulomil nabijeci USB konektor, kterym jsou Remingtony vybavene.
Ted mam Rowentu, ta striha asi jako ten Philips - oproti tomu Remingtonu je to objektivne v komfortu strihani krok dolu, ale zase ma o poznami bytelnejsi kabel i konektor.
Takze fakt zalezi na znacce a asi i na cene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.