Nejste přihlášen/a.
No pochybuju, že migranti budou prověřování na styk s přísně tajnými materiály, navíc jak chcete prověřovat někoho co nemá ani doklady?
Ponechám bokem imigranty - jejich prověřování to jsou jen žvásty blbečků kteří tomu nerozumí - absolutně nic o nich nezjistí, ale k věci prověrování pána z hradu a vznamenání policajtky která udělala Ráta / po 3 letech / svědčí o korupci a kriminalizaci silových složek tohoto státu, kdy vždycky někdo kdo má moc je ovlivnitelný a postup při prošetřování zašlápne pozdrží...jedna pohádka - byl jednou neúplatný soudce, státní zastupce, celník / doplńte podle svého.../ ona i ta demokracie má své stinné stránky - podívejte se na Janouška, věřím tomu, že za chvíli je venku... a o Rátovi si nedělám iluze - ten musí vědět na bratrstvo kočičí pracky takové věci / třeba prodej OKD a jejich bytů - nejednal za kupce dobrý právník a kamarád nynějšího moci pána, když byl MF/, že se divím že je ještě na živu...Pokud máte dost milionů na právníky, nikdy vám v tomto prdelistánu nic nedokáže a pokud dokáže tak si koupíte amnestii - nebo jak se ta nemoc jmenuje...Takže sklopit uši, zavřít hubu a makat ať můžete platit daně a penízky tečou a mocní si mohou líznout, volby budou za chvíli a to zase bude sladkých fekálií co budou vypouštět místní pravdoláskaři jak se dělo kolem Grose když jsem si dovolil napsat, že mlýny domlely...a byl jsem zablokován...prostě ovčani volte a pak se jen divte...ta pravda a láska byla také nějaká dokřivená a pomýlená..ale to už je zase jiné kafe...
Co si můžete myslet o tom že komici prohlašují jak je V4 pevná a neustoupí EU v počtech imigrantů, je to tlupa šašků kteří vypouští z úst takové bláboly až stydno...
Humbuckere kdyby jen nechutné, to co se děje je přímo absurdní, normální člověk by řekl že to nemůže fungovat a lidi to musí vymlátit, ale tady není síla která by s tím pohnula ...a ta mocenská klika má z normálních lidí uplnou prdel, viz zákon o rozpočtu a jejich zvyšování platů ze zákona...a ještě mají plnou tlamu keců / chemik / jak ztratíme konkurence schopnost...mít tu moc tak si je vychutnám po jednom, za plného vědomí...já bych jim dal imunitu, kdyby šel jeden vedle druhého na Mírov nemohl bych se splést...takže není to nechutné - je to nablití...
Ale zatím jsme zase odbočili od toho na hradě - teď slyším, že má na stole obálku z NBÚ a ještě ji neotevřel - vyloženě u análu- blbečci jen se dívejte já mocipán...
q - vy ještě věříte tomu o se píše v médiích u nás? Možná tak internetové...můžete mi říct co podle médií bylo standartní, jeho umístění do funkce bez prověrky, nepodání žádosti, tanečky prezidenta s šétem NBÚ - 2x a opičí řeči co řešili...? Už jen jeho majetek a jeho podnikání je pochybné tak jako tanečky pobočky lukoilu cz. kolem financování kampaně prezidenta, nevím v té demokracii se nám ti prezidenti nedaří, ono už i ten výběr / u té polední/ byl dosti slabý a co kolem toho bylo povyku...vlastně pro nic
Nestadndartní byla schůzka šéfa NBÚ s prezidentem / 2x / a tím to všechno co bylo stadartní na práci NBÚ jde do kytek, ale jo četl, odpovídal jste na původní otázku?
Ovečkovým teoriím že se hradní pán sešel s šefem šmírovacího ústavu a jednali o kybernetické bezpečnosti a další bláboly to snad nevěří nikdo .
Já bych to nenazval špatným ale přímo nehorázným, jen se divím , že nikdo z kovaných demokratů a odpurců se proti této lobistické metodě neozval, vlastně se nedivím, oni to totiž takhle dělají všichni...ale předvolat si šéfa NBÚ na to kromě hradního pána nikdo nemá, tam upekli to odvolání a nakonec bude soud a pak už konec mandátu gura z vysočiny...takže vlastně se nic nestane, kozy se nažraly a vlci zůstali celí...je vidět kde je to opájení se mocí a arogancí vuči tomu co je pod hradem, sic nedosahuje kvalit já Václava prvního, ten se dodnes nazývá my jsme dali výzvu atd., ale ten vztah a jejich spolupráce se projevuje dodnes, vzpomeńme tiše jak tito dva zavedli celosvětově neznámý termín český tunel anebo další perlu opoziční smlouvu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.