Nejste přihlášen/a.
Zdravím,dámy
Pojďme si trošinku popovídat o tom,jak se rády oblékáte.Co nejraději nosíte na doma,do práce,na sport,atpod.Zkrátka a dobře,jaký je Váš styl,co se Vám líbí.Včetně doplňků.O češkách se tvrdí,že chodí jakoby přes kopírák,džíny,trika,krátké bundičky,bez ohledu na věk...A ponejvíce se poslední dobou rozmohla černá barva...Děkuji za Vaš názory![]()
Když jsem byla mladší, tak jsem nosila sporotovní módu, bylo to pro mě pohodlné a ani jsem si na nic "hezčího" netroufla, protože jsem byla obéznější. Jenže potom jsem se vytáhla a zhubla. Tedka (17 let) mám postavu na 166 cm mám 62 kilo, trojky prsa, silnější nohy a zadek. Ale nebojím se to nosit. Ráda si vezmu výstřih do V, který mě prodlouží a odvádí pozornost na prsa. ráda nosím legíny s různými vzory a botky na klínku, protože mi nohy trochu protáhou. Nosím svetříky, kabátky, vezmu si aji šaty. Cítím se v posledním čase sebevědomější a částečně mi k tomu pomohla i změna barvy vlasů. Z blondýny je ze mě bruneta. Umělá inteligence se říká, ale na gymnáziu se držím. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.