Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se oblékáte?

Od: wamp® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,dámy:)Pojďme si trošinku popovídat o tom,jak se rády oblékáte.Co nejraději nosíte na doma,do práce,na sport,atpod.Zkrátka a dobře,jaký je Váš styl,co se Vám líbí.Včetně doplňků.O češkách se tvrdí,že chodí jakoby přes kopírák,džíny,trika,krátké bundičky,bez ohledu na věk...A ponejvíce se poslední dobou rozmohla černá barva...Děkuji za Vaš názory;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

thekikoushek*
hodnocení

0x

Když jsem byla mladší, tak jsem nosila sporotovní módu, bylo to pro mě pohodlné a ani jsem si na nic "hezčího" netroufla, protože jsem byla obéznější. Jenže potom jsem se vytáhla a zhubla. Tedka (17 let) mám postavu na 166 cm mám 62 kilo, trojky prsa, silnější nohy a zadek. Ale nebojím se to nosit. Ráda si vezmu výstřih do V, který mě prodlouží a odvádí pozornost na prsa. ráda nosím legíny s různými vzory a botky na klínku, protože mi nohy trochu protáhou. Nosím svetříky, kabátky, vezmu si aji šaty. Cítím se v posledním čase sebevědomější a částečně mi k tomu pomohla i změna barvy vlasů. Z blondýny je ze mě bruneta. Umělá inteligence se říká, ale na gymnáziu se držím. :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Vyspěla jsem na bokovych kalhotách a bolerka nad pupkem.Obdobně se chodilo i v zimě.Neexistovala bunda nad koleny;) postupem času něco odeznilo.Až potkám toho kdo dal světu Tuniku, zúlibám ho:-D Vážně,pod tohle oblečení mohu schovat nedostatky.Už nemám tak pevné prsa a ploché bříško.Nosím strašně ráda trička nebo lehký svetry se širokým vystrihem,né hlubokým ale širokým kde Vám cudně kouká ramínko podprsenky.Taky už jsem přestala nosit trička které jen zakryji bradavky.Nesnáším slintajici chlapy.Co mi nesluší jsou Topy zapinajici u krku,nebo vesta.Jsem poněkud mohutnější v hrudníku a ramenech a v tomhle vypadám jako tank takže to ne.Svůj styl mám spíš sportovní a městský.V Praze se nedá chodit po kočičích hlavách v podpatkach a v létě kdy to zespodu pálí už vůbec ne.Takže podpatky jen na svatbu a stejně klopytam:) kalhoty samozřejmě rifle.Ale na léto mám pěkné plátěné které se dají přepnout a máte 3/4kalhoty.Nejsem na kratasy.Mám silné nohy+kolena,takže těmi 3/4kalhotama se snažím už dobrých 15let skryt nedostatky.Nejsem ani obézní.Prostě holka krev a mlíko.Sice vážím o devět kilo víc než byla moje váha před těhotenství ale nejdu ani dolů a ani nahoru.Nenosím ani šátky a ani celenky.Naučila jsem se nosit zimní čepice a deštník.Vždy jsem to obcházela.Teď už jsem přece o něco chytřejší.

hodnocení

0x

Já se oblíkám: prvně kalhoty - levá noha, potom pravá noha, následně tričko - přes hlavu a potom přes ruce a podle počasí další věci (mikina, bunda...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]