Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Právě v telce řekli, že fenomenální kytarista a skladatel muziky zemřel. Hrával s Prorockem a Petrou Janů. A s bratry Neckářovými v Bacilech. Měl jsem ho rád. Dobrá byla i deska Superrobot. Že jste ho měli taky rádi? Smutním.
Dobrý den.Já jsem ho měl rád moc.Jeho LP desky Super robot a Pečeť mám dnes už i na CD.Naposledy jsem na něm byl přesně před rokem,když u nás byly na náměstí slavnosti piva a na závěr byl koncert Vaška Neckáře.Na toho chodím od roku 1975,konkrétně od 8.srpna.Měl koncert na Velké scéně tehdejšího PKOJF,dnešního Výstaviště.Byl to myslím pátek a byl jsem tam se třemi kamarády a mámou jednoho z nich.Hostem tenkrát byla Jana Robbová,která zazpívala 3 písničky:Co je to láska,Řekni mi lásko(vyšlo 1977 na SP) a Já jsem ten typ(1973).Tenkrát to byla bomba.Když si uvědomíte co bylo za rok a na podiu byla umělá mlha,světelné bomby,majáky,svítící kabely,stroboskopy.Tenkrát tam ale Ota nehrál a ani pozdější roky.Nicméně Neckář zpíval jeho skladby,ať už Potulný hráč,Tomu,kdo nás má rád(ta deska zrovna vyšla),Planetárium,Meteor(z desky ,která vyšla o 2 roky později).Po převratu se zase vrátil Ota na podia,jako druhý kytarista-do té doby měly Bacily jednoho.Nejprve Jana Hausera,pak Pepu Kůstku-tehdy ex Blue Effect a Jindru Vobořila-ex Skupina F.R.Čecha).Pak tam byla různá obsazení a po tom zmíněném převratu se vrátil Ota.Jeho obě CD jsem si pouštěl před pár dny.No,trochu jsem se rozepsal a trochu i odbočil,tak se snad nebudete zlobit.
doplněno 23.09.15 23:50:Ten Jindra Vobořil byl basák.Po Pepovi Kůstkovi přišel Peter Máhrik a je tam dodnes.
Ahoj Gamo. Dobře jsi to doplnil. Deska Tomu, kdo nás má rád byla hodně povedená. Někdy v roce snad 1972 jsme byli v divadle ROKOKO. Malý dost podlouhlý divadélko. A jak to hoši do nás vesničanů prali. Z toho kraválu se mi klepalo v tělíčku srdíčko i s plícema. Největší zážitek byl asi ten stroboskop. Velmi zajímavý byly ty škubavý pohyby Vaška a změny barev oblečení pomocí barevných světel na bílém oblečení mistra. Jsem si myslel, že ten Jindřich hrál kejtru. Je už to dost dávno. Děkuji za reakci. Ahoj.
Tady je odkaz na rok 1979-jeste obsazení Neckář,Vobořil,Kůstka a Vondrák.
Roku 1973 vyšlo album Doktor Dam Di Dam a jeho Bacily a to bylo zivě nahráno právě v Rokoku.To bylo jediné LP které jsem kdysi nesehnal.Od Tomu,kdo nás má rád mám na SP i LP všechno(dnes i na CD).Sehnal jsem díky kamarádům i desky,které už tenkrát na pultech po tom pětasedmdesátém, nebyly.Ale toho Doktora ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.