Nejste přihlášen/a.
Každý by měl podepsat petici o vystoupení z EU. Bohužel sem nemůžu dát odkaz na petici
Proč každý, já třeba vystupovat nechci. Nebo je to snad povinné?
doplněno 23.09.15 15:54:culdo, pro vstup bylo 77% občanů, tak všichni určitě ne. Problém je ten, že my Češi chceme od EU jen brát, ale už nic dávat. Všechno je to jen hysterie, v DE je 500 milionů uprchlíků, u nás jen pár stovek. Ikdyby jich k nám nalifrovali 3000, tak to ani nepoznáme.
500 milionů uprchlíků? To snad zatím ne! I když časem to přijde. Ale to už tu nebudeme. Ani naši potomci.
To radši oželím eurodotace,ať si strčí svoje prachy víš kam,radši budu na živu. Jakmile se tady semeno zla zasadí,už se rakovina islámu rozroste,za těmi uprchlíky co tu budou žít se budou stěhovat jejich početné rodiny a známí a nikdy se to nezastaví,během toho nám sem budou cpát pořád další a další a poroste to exponenciální řadou. Až jich tu bude většina,začnou pořádat genocidy na starousedlíky,ne díky vážně nechci.
Takový jako ty a vládu,dříve lidi,když ještě nebyli tak podělaní a zhnilí jako dnes,věšeli na lampy
Ano v 50tých letech se takoví věšeli, co měli jiný názor než vedení. Jen proto, že jsem proti vystoupení z EU mě chcete věšet? To je ta demokracie, po které tu všichni voláme?
Ja treba zadnou demokracii nechci. Je to zhovadilost, pojem pro nakrmeni prostoduchych. Demokracie tak, jak nam ji prekladaji, NEEXISTUJE NIKDE NA SVETE. Chci tady PROEVROPSKOU totalitu. Momentalne tady mame PROTI EVROPSKOU, fasistickou totalitu, ktera nas chce vyhladit.
Protože kdokoliv je pro EU je nepřítelem české republiky,informace jsou snadno zjistitelné,nikdo se nemůže vymlouvat že o tom nic neví,co je to za totalitní zločinný spolek. Takže kdybych já souhlasil s tím že naši zemi má obsadit hitler nebo stalin(kdyby to bylo možné)tak by to taky bylo moje demokratické právo a nikdo by mě za to nechtěl pověsit?
Zajímalo by mě jak nás tahají ke dnu...postněte mi sem prosím nějaké porovnání stavu ekonomiky před a po vstoupení do EU, z kterého vycházíte...jestli jste si to teda jenom nevycucal z prstu.
Jaké eurodotace? Čtvrtá říše nám jen vrací zbytky z peněz, jež nám před tím vzala. Nejde o cizí peníze. Funguje to takto: Do EU se dováží zboží z ciziny. Zboží si neproclívají jednotlivé státy, nýbrž EU jako celek. Tedy volky nevolky přispíváme na EU při koupi zboží dováženého do EU. Z těchto cel se financují tzv. eurodotace. (Většina Čechů toto neví, a věří pohádce prolhaných novinářů Oslíčku otřes se, jakoby se zázrakem v Bruselu objevovaly stovky miliard jen tak z ničeho.) Tak zvané eurodotace se rozdělují přes tři úrovně velmi byrokratickým způsobem, takže EU nám vrátí méně než polovinu peněz a zbytek se spotřebuje na režii (analýzy, projektové řízení, hodnoticí komise, náklady na právní služby, řízení rizik...). Vzhledem k složitým podmínkám (systém spolufinancování, finanční záruky, požadavky různých studií, složité podávání žádostí a množství formálních náležitostí žádosti, různá období...) se eurodatace podporuje hlavně korupce, byrokracie a různé ideologické vrtochy eurobyrokratů. Vlastní provozní náklady EU státy platí vzlášť (poplatky za členství apod.). Tyto menší odvody se v médiích vydávají jako jediná účast Čechů a financování EU, aby nevyšel holý fakt, že nám EU jen vrací část nám ukradených peněz. Když uvážímé různá hospodářská omezení (např. v zemědělství), nemůže soudný člověk, leda by byl sprostě lhal, tvrdit, že členství v EU je ekonomicky výhodné.
Máte naprostou pravdu. Dobře a stručně vysvětlené. Také jsem to chtěla napsat, ale mně by z toho vyšel dlouhosáhlý článek na několik stran a nikoho by to už nebavilo číst, takže by to bylo k ničemu.
frantisekb, suzy .
- proč jsme tam tedy "lezli"? - vždyť 77 % lidí bylo pro.
Já osobně jsem se domnívala, že půjde o takové nějaké "USA" - a tenkrát mi to připadalo jako dobrej nápad ! Ale nenadávejte mi, politice nerozumím, ale v dnešní době ji nelze opominout v žádném aspektu našeho života.
Culdo, já pro nehlasovala. V té době, kdy se o tom tady rozhodovalo, jsem ještě žila ve Francii a trošku už jsem o tom věděla. Jenomže jsme malí páni, my, lid. Rozhodují o tom jiní. Nás se tam také nikdo na nic neptal, tenkrát. Nikdy jsem nezapomněla, jaké byly problémy s eurem. Všechno se rázem zdražilo. V době, kdy byly ještě franky, tak když nám upadl jeden frank na zem, tak jsme se ani neohýbali, ale pak, když upadl ten malý půl frank, tak už jsme ho hezky hledali...
Dobrý den.Jen doplním že těch 77% je z 56%,kteří se zůčastnili.A nejde o to ,jestli tady bude 3000 nebo 5000 uprchlíků,ale o tu formu.Budete dtžet zobák a vezmete kolik my,silné státy určíme.Kdyby se mnou někdo takhle jednal v osobním životě,tak určitě mezi mé přátele nepatří.Navíc to samozřejmě nic nevyřeší.A jak zde již někdo napsal,EU se rozpadne sama,je to jen otázka času.
EU se rozpadne sama, tak říká historie. Lepší by byla petice k odstoupení toho chameleona v čele vlády, který jen kecá a výsledek za ním není žádný, tedy, kromě plazení se před Merkel a Obamou
Nějaké petice jsou zcela zbytečné, to co nás čeká je prostě nevyhnutné ať se budeme dělat cokoliv, EU prostě končí a nejspíš nejen EU, ale vše na co jsme zvyklí.
Můžeme to zastavit,když nebudeme podělaní. Jenže se obávám že národ český už je tak zhnilý že se nechá zavraždit než by ti naši šampónci a barbíny šli bojovat
Zase nás není tak málo,pokud vezmeme zbraně do ruky,zbude z nich jen pár mastných fleků zabalených do utěrky
vite, s armadou spojenych statu fasistickych, ktera ma zakladny na celem svete a za celou dobu sve existence jenom valci, se bojuje s holyma rukama dost spatne. Dnesni dostupna vyzbroj by byla platna mozna za dob krizackych vyprav, ale armadni technika americkych fasistu dokaze stiskem jednoho tlacitka vypnout vsechny ceske nadsence s kalasnikovem v ruce.
Islam musime porazit predevsim porodnosti a zmenou uvazovani
zadna humanita, zadna demokracie, zadne ohybani zad. Vracime se do stredoveku, je treba se prizpubit, jinak nas ty agresivni opice normalne ubijou pestma.
Dobrý den, když zde nemůžete dát ten odkaz na petici, tak alespoň napište, proč by to měl podepsat každý. Není podpis petice věc dobrovolná? Jaké navrhujete další řešení v případě, že bude petice vyslyšena? Věříte tomu, že petice něco vyřeší? Což počkat s podpisem a zatím vychladnout a uvažovat (zase) normálně? Z čeho máte obavu? Zdravím!
doplněno 24.09.15 03:12:stopfasismu - aha, takže ta petice je proti EU, protože to je fašistická organizace. No, ale zase někdo jiný tvrdí, že ji ovládají Židé. To vypadá na slušný "hokej". Možná to budou Židé, kteří mají fašistickou minulost (a do toho třeba ještě komunisti=?). No, je to pestré.
Že petice něco změní si myslí málokdo. Tenhle národ musí povstat,svrhnout lezdoprdelkovou vládu,okamžitě opustit EU a mobilizovat armádu k ochraně naší země. Například já nejsem rasista,já nemám strach z lidí jako takových. Jediný z čeho musí mít český člověk strach je islám,islám jakožto totalitní politicko-teologická fanatická ideologie nemá v evropě co dělat. Když je zakázaný nacizmus a komunista je označován při nejlepším za blázna,tak proč je islám,jakožto horší věc než oba tyto systémy dohromady povolen?.
Čelíme řízené muslimské invazi,muslimům už dávno došlo že evropu nedobudou silou,zkusili to a pokaždé byli odraženi. Teď jejich vůdcům došlo,že evropa se nebrání a myslí si že každej je sluníčkově hodnej. Až tu získají většinu,to se teprve začnou dít věci,buď přejdeš na islám nebo ti uříznem hlavu..a už nebude cesty zpět. Tohle se prostě musí zastavit dokud je čas,tady už jde o život.
Kdo zatím přesně stojí není známo,ale bude v tom možná i něco z těch konspirací pravda,tajné americké spolky co tahají za nitky,jak jinak si vysvětlit proč to tam všechno tak roze*rali a proč je najednou tak prudký vzestup migrace a fanatického islámu..ale nechápu co z toho kdo může mít,chtít zničit evropu
tak mne se z toho taky tmi pred ocima, ale co maji delat, kdyz jsme v RVHP? Vzdyt by je ve finale nekdo oddelal, kdyby to neudelali a udelal by to nekdo jiny, dosazeny po nich. Tihle herci nikdy neridili nasi zemi, jen predkladali formou vtipne satiry narizeni od svych panu prostym lidem.
Udělat s tím můžeme to že vezmeme věci do svých rukou a nebudeme jen sedět a čumět. Tyhle loutky pověsit na lampy a bránit se. Nebo chceš být popraven uříznutím hlavy? nebo aby to potkalo tvoje děti. Ty jo lidi na co čekáte? to jsme vážně tak zhnilí že si nezasloužíme vlastní zemi?
Když se naučíš korán a přijmeš islám, jsi v klidu. Jestli tady začneš tahat bambitky, přijedou kluci z júesej a ukážou ti, jaký jsi rasista. Nebuď smešný, můžeš změnit poměry ve svém okolí, ale nesvrhneš režim, který ovládá moderními zbraněmi celý svět. Blbec půjde s kudlou proti samopalu, hlavou proti zdi.
Chytrý člověk se přizpůsobí, pozná nepřítele, infiltruje se a začne rozkládat to zlo zevnitř. Koukej se, jak dneska šíří svou víru oni. Nikoho nemusí zabíjet.
Nemusím rovnou svrhávat americký režim,stačí jej svrhnout u nás. Ještě tady existuje rusko,čína. Ne že by to bylo něco ideálního,ale když si rusák zamanul na krym,tak američan vyřvával ale na nic tvrdšího si netroufl. Spojit se třeba s něma,ti mají na američany pořádně spadeno
Francie-muslimové se modlí ve veřejném autobusu za smrt nevěřících.
Jsou hodně věřící, ale já bych v tom autobuse, jak ty francouzi co s nima jedou taky v tom MHD, tak mě bolí uši, prostě hodně u toho řvou. Kdyby to ještě bylo ráno a cestou do práce, tak to řvání je pak síla, snad to nebylo ráno))
Vstup do EU byly zásadní chyba, kterou dnes už jen těžko někdo dokáže napravit. Slabé členské státy přišly o svojí suverenitu, viz. uprchlické kvóty. Že je některý stát nechce uznat? Koho to v EU zajímá? Jen jsem zvědav na to, jak ten určený počet uprchlíků, kteří nemají zájem zůstat na území Polska, Slovenska, Rumunska nebo ČR chudáci tyto země udrží na svém území. My je tady ubytujeme, budeme je živit, oni stejně utečou a přijde úředník z EU, udělá součet uprchlíků, zjistí že z 1500 jich zde zůstalo dobrovolně 30 a stanoví sankce. Opravdu demokracie podle not EU. Nechtěl bych dnes začínat život. Nezávidím mladým. (
Včera jsem půl dne poslouchala různé debaty vládních i nevládních činitelů a novinářů, na toto téma z Francie, přes You-Toube. Budete se divit, ale i Francouzi chtějí vystoupit z EU. A nejenom oni. Mluvilo se tam také o tom, že původně to všechno s těmi utečenci zpunktovala Merkelová, podporovaná Rothschildovou bankou, která vlatsně financuje celé to obrovské přelévání národů. Merkelová jim naletěla, protože jí šlo jenom o několik desítek tisíc lidí, kterým chtěla dát samozřejmě státní příslušnost a právo volit, a doufala, že pak budou volit ji a její stranu. Jenomže byla klikou Rothschild a spol, jenom zneužitá, protože ji prokoukli a věděli o jejích ambicích. Prý to byl vlastně super-tajný tah nějakých mocných spojenců v Americe, kteří tohle vymysleli k rozvrácení Evropské Unie.(Píši to svými slovy, ti, co tam debatovali věděli přesně kdo, ale já si to všechno nemohla zapamatovat) Rothschildové svými penězi celou invazi dotují. Celému světu je jasné, že ti lidé co se sem valí, NEMAJÍ SVÉ VLASTNÍ PROSTŘEDKY. Kde by brali tisíce eur potřebné na cestu a vybavení, když doma nemají ani co jíst a nosí rozervané cáry hadrů. Jo a to jídlůo a pití a všechno co jim je nabízeno odhazují prý proto, že to nepotřebují. jsou prý zásobováni vnitřně, mají finanční prostředky o kterých se nám ani nezdá.Tady jsou oblečeni, mají ty telefony a tak dál. Jsou prý mezi nimi specielní lidři, kteří to všechno přes ty telefony korigují. Účelem je rozvrátit Evropu zevnitř, aby nebyla konkurence schopná. Bylo toho tam debatováno hodně, co mi i otevřelo oči a změnilo některý můj postoj, ale nemohu všechno vypsat, to bych psala celý den. Jen jsem chtěla říci, že nejsme sami, kteří chceme z EU vystoupit. Jo, a té Merkelové se to jednoduše vymklo z ruky, ale to byl právě ten hlavní cíl. "Oni" dobře věděli jak to dopadne a ona byla jimi vytypována jako nejvhodnější osoba k tomuto manévru, protože to je ambiciózní politička zaslepená vlastní "mocí" a nic neprokoukla. Hodně se jedná o znovu obnovení mezistátních hranic, prostě se skoro všichni chtějí vrátit k původnímu systému. Ale všichni už dnes také vědí, že i když se to stane, tak z toho boje celý náš dosavadní evropský systém vyjde hodně poničen a mnohé státy na to doplatí. Nikdo totiž už nedokáže vrátit ten příliv lidí jiného smýšlení zpět a všichni už dnes vědí, že o žádné integraci není ani řeč. Je to nemožné, protože pro ně práce není nikde, ani kdyby nakrásně pracovat chtěli. Takže k těm milionům nezaměstnaých a lidí, kteří ve vlastních zemích žijí na hranici nouze, přibydou ještě tito nezvaní hosté a každá vláda se o ně MUSÍ postarat, jinak dojde k vyvražďování původních obyvatel. Je to hrůza.
Jenom pár poznámek- O tom, kde berou peníze, si můžete přečíst z tisíců rozhovorů, kterých je plný internet. Ale snažší je věřit konspiracím, je mi to jasné. A samotné české firmy by hned zaměstnaly 5tis. lidí, Německo vymírá a nějakých pár set tisíc lidí ročně by se jim sakra hodilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.