Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, kam se poděli členové KSČ? Mortalitou to nebude možné za 23 let!
Ti "upřímnější" jsou v KSČM. Ti ostatní převlékli kabát a jsou všude okolo nás, bez ohledu na současnou politickou příslušnost...
Na tuhle otázku odpovídá celkem přesně známý vtip:
Koho budeš volit?
Komunisty.
Jasně, to já taky, ale v jaké straně?
Prostě po revoluci ti skutečně nebezpeční komunisté okamžitě převlékli kabáty a nalezli do ODS, ČSSD a podobných jiných stran. A ti idealističtí, neschopní se přizpůsobit vzniku kleptokracie zůstali v KSČM...
No nestačili. Jak by jste asi chtěli věšet 1,2mil lidí s rodinami? Myslíte, že by se nechali? Zaplaťpánbů že se Vám to nepovedlo. To by znamenalo občanskou válku.
Tak mám smůlu. Jen kulaka a živnostníka. A věšeli asi ty nesprávné. Až teď se "vetřel" do rodiny šikovný podnikatel. Média ho oslovují "Důchodce z náchodska". Milióny fuč a navíc budu na něj přispívat jako každý daňový poplatník.
Jiří, myslíš toho co dával úrok přes 30%?
Taky mě tam huplo několik kámošů z Jaroměřska.. Nezlákali mne, i když hodně nalomili...uf to jsem si odvykll...
Milane: Každý systém nějak trestá vážné zločiny. Některý věší, jinde se střílí, jinde injekcí, někde plynem. Žádný režim si nenechá "kafrat" do vlády, a brání se, když se cítí ohrožen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.