Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška při zadání hledaného slova zde

Od: lidus* odpovědí: 5 změna:

Vážení rádcové, zadala jsem zde na poraďte hledaný výraz a

Obsah byl zablokován, protože nebyl podepsán platným certifikátem zabezpečení.

Je to moje chyba nebo to máte také tak?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, bude to u Vás v prohlížeči - já mám zdejší vyhledávač funkční. Zkuste 2x zmáčknout klávesu F5. Zdravím!

doplněno 21.09.15 18:54:

Tak Vám to dělá ten Internet Explorer - je nastaven zřejmě na vysoké zabezpečení. V jeho nastavení se to může změnit, ale přesně si to už nepamatuji. Ale, podívejte se viz odkazy.

windows.microsoft.com/... wintech.estranky.cz/...

doplněno 21.09.15 18:56:

Omlouvám se - ten druhý odkaz není pro běžná Windows (tam se nemusíte ani dívat).

lidus*
hodnocení

Tak tou F5 jsem si nepomohla jen píší, za účelem pomoci lepšího zabezpečení, zablokovala aplikace internet Explorel na tomto webu zobrazení nezabezpečeného obsahu s chybami certifikátu zabezpečení.

hm*
hodnocení

0x

Mám to podobně, ačkoliv nakonec se něco vyhledá. Zdejší vyhledávání funguje, bůhvíproč, nějak přes googla a tam to řve kvůli certifikátům. Mám možnost je odsouhlasit i když nejsou ověřené a přes takové dvě akce se dostanu na prázdnou stránku (jen s mým zadáním). A když ji spustím ještě jednou, už se nějaké výsledky najdou. (No je to na palici, co si budem povídat.)

lidus*
hodnocení

Jde to ale musela jsem odkliknout zobrazit blokovaný obsah a ještě mě varovali před tímto krokem. Díky

iz*

Na Poraďte, u vyhledávače Google, u své banky apod. se "neověřených certifikátů" bát nemusíte.

Většinou jde o certifikáty s prošlou dobou platnosti, vlastníci webů si jen včas neprodloužili platnost.

Podle mne je lepší odkliknout povolení certifikátu (ve Firefoxu lze povolit i trvale) konkrétním webům,

než nějak výrazněji zasahovat do nastavení prohlížeče.

Bylo by lepší, kdyby si majitelé platnost hlídali a obnovovali včas, ale to nijak neovlivníme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]