Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Humorné vystoupení

Od: palmir* odpovědí: 7 změna:

Pomozte s nápadem na humorné vystoupení pro kolegyni-jubilantku. Už jsme dělali Labutí jezero, Sněhurku - teď chybí inspirace. Jsme 4 ženy a 4 muži. dík, Mirka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

My jsme na vejšce neustále hráli Mrazíka. Je fakt, že jsme ho neustále inovovali. Ale hlavně se všichni bavili...

iz*
hodnocení

0x

Louskáčka, Giselle, Šípkovou Růženku ...

Nebo jen tak sednout na židle a sedět...,občas kouknout kolem sebe...atd. (Čekání na Godota)*smich*

jakoola*
hodnocení

0x

Manželovi kamarádi zazpívali ,, My jsme ten správný tým,, Bylo to úžasné.

hodnocení

0x

Vezměte si sebou gumovou koupací čepici. Srandy kopec, než ji všichni vyzkoušejí :D

mmmmmm*

a celou tu postprodukci :Dmůžete zakončit špalírem s gratulanty a každý předat sáček gumových medvídků...

hodnocení

0x

Šmudla už měl po vojně a tak jsme ho oženili, vystrojili jsme mu trpasličí svatbu - V lese, jó v lese, na jehličí, koná se svatba trpasličí...Byla to legrace.

Nebo přijďte ustrojeni obráceně:

1/ Muži v dámských šatech, ženy v pánských oblecích, kravatě...

2/ Oblečeni naruby - kalhoty předkem dozadu, boty pravou na levé noze a naopak, košili zapínáním dozadu...Uspěla jsem s tím, že jsem si navrch přes šaty oblékla podprsenku a sice předkem dozadu. Do ní dva pomeranče. A chlapi mi tudíž sahali na záda! *smich*

3/ Oblečeni pro jinou příležitost. Například v holínkách a pláštěnkách, s deštníky, /když bude pražit sluníčko/, Nebo třeba ve dne s baterkami a v pyžamech. Apod - bláznění se meze nekladou. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]