Nejste přihlášen/a.
Pomozte s nápadem na humorné vystoupení pro kolegyni-jubilantku. Už jsme dělali Labutí jezero, Sněhurku - teď chybí inspirace. Jsme 4 ženy a 4 muži. dík, Mirka
Šmudla už měl po vojně a tak jsme ho oženili, vystrojili jsme mu trpasličí svatbu - V lese, jó v lese, na jehličí, koná se svatba trpasličí...Byla to legrace.
Nebo přijďte ustrojeni obráceně:
1/ Muži v dámských šatech, ženy v pánských oblecích, kravatě...
2/ Oblečeni naruby - kalhoty předkem dozadu, boty pravou na levé noze a naopak, košili zapínáním dozadu...Uspěla jsem s tím, že jsem si navrch přes šaty oblékla podprsenku a sice předkem dozadu. Do ní dva pomeranče. A chlapi mi tudíž sahali na záda!
3/ Oblečeni pro jinou příležitost. Například v holínkách a pláštěnkách, s deštníky, /když bude pražit sluníčko/, Nebo třeba ve dne s baterkami a v pyžamech. Apod - bláznění se meze nekladou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.