Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peguegot 307 HDI 66KW

Od: noidentity odpovědí: 7 změna:

Prosim, poraďte o jaký díl motoru se jedná na tomto obrázku? Zdá se mi, že je v hýji ložisko a píská. Dík

Peguegot 307 HDI 66KW

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

řemenice na klikovce je KO

noidentity
hodnocení

Jak jsi na to přišel?

je to častá závada..ale pokud víš jistě že to píská klima nebo co to je tak beru zpět..

noidentity
hodnocení

NA tu jsem koukal a pěkně se taky mele, ale přijde mi, že ten zvuk je jen v momentě roztočení compresoru, jinak bratr říkal, že když zabrzdní na místě, tak to přestane, tak to už mi vůbec nedává smysl :D JInak mrknu, ale 9k za kompresor se mi nechce dávat teda

to muže byt taky proto že se to zatíží a popiskava řemen nebo ta řemenice...

ar*
hodnocení

0x

Je to kompresor klimatizace. Pokud tam není olej je dost pravděpodobné, že odešel. Další možná příčina je, že klimu plnil nějaký ledničkář.

Ještě bych překontroloval jestli se to neuvolnilo a nebo tam není zapadlej kamínek, což se taky někdy stane a pak to divně "šustí". Jinak jasné přidřené.

noidentity
hodnocení

Díky,, podívám na to...j

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]