Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpevňovací břišní pás

Od: patriks odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, jsem po operaci pupeční kýly cca 8 let a po operaci slepého střeva cca 8 měsíců. Při fyzické práci mě pravá strana tahá břicha taáa skoro až do třísla a pravou stranu břicha mám mírně vypouklou. Byl jsem s tím u své obvodní lékařky a ta mi řekla, ať si pořídím bříšní pás, ale já oprabdu netuším jaký, jelikož na netu je jich mnoho. Jde mi o to, aby se mi zpevnilo břicho a asi i záda. Máte někdo takové zkušenosti jako já? Přeci jen se mi v dutině břišní na pravé straně "hrabali" již dvakrát. Celý život jsem sportoval a nyní jsem po větší námaze opět v bolestech, které kolikrát vystřelují, jak jsem již psal, až do třísla. Opakuji, že má doktorka říká, že je to normální a že si mám koupit zpevňující pás na břicho.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Najděte v okolí dobrého rehabilitačního doktora. Posoudí vaše záda i břicho a napíše recept na pás. Mně pás dala lékařka přímo v ordinaci, je to pás na míru dle obvodu pasu a nic jsem neplatila. Jistě budete chodit na rehabku, doktorovi uděláte kšeft, vám to pomůže a získáte zdarma pás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]