Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je to OS?

Od: d9968004* odpovědí: 6 změna:

Dobrej, screetnul jsem plochu tohohle počítače, bohužel není můj a proto chci vědět jaký je to Operační systém.

Jaký je to OS?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

5x

Podle všeho Linux Ubuntu.

praivo*

A nějaká starší verze ještě s GNOME 2 (bez Unity).

doplněno 10.02.13 16:21:

Nejnovější verze zdarma ke stažení zde.

doplněno 10.02.13 17:09:

Samozřejmě jsem předpokládal, že si majitel pracovní prostředí neupravoval. Může tam mít GNOME 2/3, Unity, KDE, XFCE, LXDE a nevím co ještě, ale předinstalováno bývá myslím už Unity (nejsem si jist, používám KDE).

doplněno 10.02.13 17:10:

Mám Kubuntu, Ubuntu jsem už dlouho neviděl.

Je to Ubuntu, ale to, že nemá unity, ještě neznamená, že je to starší verze. Já mám poslední 12.10, a taky bez unity (nějak mi nesedí).

daniell*
hodnocení

0x

Ubuntu podle znaku v levo nahoře uplně v rohu to je logo Ubuntu jsou to tři človýčci držící se za ruky do kruhu.

Počítača s ubuntu mám už así půl roku nefunkční ale jestli sí dobře vzpomínám tak když si v pravým horním rohu rozklepneš roletu měl bys tam mít položku vlastnosti kde bude i verze systému. Jestli je tapeta původní bez úprav tak tyhle barvy měla jednáctka.

tomasgulas
hodnocení

0x

To je Ubuntu jak vyšité. Anebo hodně fikaně zvolená tapeta :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]