Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte naši krajinu?

Od: ben® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, pokud má někdo zájem udělat si malý test svých znalostí, tak toto je zajímavé.

Nedávno jsem vkládal test na poznání měst, tak nyní je to na krajinu - a asi je to těžší. No, je jsem uhádl správně 13 otázek (mohlo to být i 14, ale unáhlil jsem se). Tak nespěchejte a přeji hezkou zábavu i poučení. Zdravím!

zpravy.idnes.cz/...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vejcenatvrdo
hodnocení

0x

Tentokrát 13/15. Neuhodl jsem pouze Libavou a vinohrady u Valtic. *cteni*

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, možná to ani tak těžké není, protože je tam občas nápověda. Uvidíme, jestli ještě někdo přidá svůj výsledek. Zdravím!

hahanaj*

tak se musím pochlubit a nebylo to vůbec těžké

Poznáte naši krajinu?
ben®
hodnocení

Dobrý den, jo, jste dobrá. Já jsem se tam jednou hloupě "ukliknul" a mohl jsem mít také 14 otázek dobře. Zdravím!

doplněno 11.10.15 09:44:

mil - to je slušný výsledek.

mil®

Děkuji za pochvalu ;)

hahanaj*

díky ,no nevěděla jsem tu otázku s nápovědou , jak se točil ten film - já nejsem moc filmová *smich*docela prima testík mám takové ráda- hezkou neděli přeju

mil®
hodnocení

0x

Dneska jsem lepší. 11 jsem uhádl.

hodnocení

0x

Prej rýžová políčka u tržnice SAPA :)) To je od iDnesBabiš politicky korektně naprosto xenofobní a rasistické, muhehe.

ben®
hodnocení

Dobrý den, jo, rýžová políčka jsou veselá - ale, věřím, že to někdo odklikne. Zdravím!

hodnocení

0x

Obrázek jsem poznal na první pohled, ale nevybavuji si název :) Ale vážně.

lidus*
hodnocení

0x

11 jsem lepší než jsem si myslela ale nebýt nápovědy, končím s 0.

pavkazji*
hodnocení

0x

13 správně,ale ty vinohrady ... :( tam jsem váhal až jsem to pokazil :)

Já propadl,vinohrady,Libavá,Labe s Vltavou,ani filmy nesleduju... No nedošel jsem ani do konce.

Budiž mi lehkou omluvou,že jsem si test otevřel o půl páté ráno,když jsem vstával do práce a měl čas tak pět minut.

hodnocení

0x

Zdravím,tak já 12 na mě fakt dobrý...prý nemám orientační smysl - dle manžela...:-D.

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji za další přiznání a výsledky. Musím uznat, že jste dost dobří - patrně dobrý oddíl . A jen poznámka - trápit mozek testem o půl páte ráno je nezodpovědné a až za hranou lidskosti. Většině lidí se tělo probouzí dříve, než mozek, tak je nutné s tím počítat.

Zdravím!

nikdo*
hodnocení

0x

Tak já nepoznal Ameriku, ty vinohrady jsem tipoval brambory, a české švácarsko jsem označil jako CHKO labské pískovce. Takže 12 dobrých. Ale ty rašeliniště, a tu Libavou jsem střílel od boku.

doplněno 11.10.15 19:42:

JO, jinak dík za upozornění na testík, Bene. *hej* .

ben®
hodnocení

Dobrý den, já jsem právě chtěl v tom testu dát Velkou Ameriku, ale protože ji znám a byl jsem tam x-krát, tak jsem nemohl najít ty výběžky v prostředku lomu. To jsem začal váhat a dal jsem špatnou odpověď. Až později mně došlo, že fotka je z výšky, kdy výběžky nejsou patrné a ta nápověda je na film Limonádový Joe, který se tam natáčel (což jsem si také uvědomil později, než byl osudný klik). No, mohl jsem mít 14. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]