Dobrý den, já od mala jezdím rád na kole, v kopcích - Brdy - kopce mám na jednu stranu rád, jen to krásná krajina na pohled, jen mě na nich štvalo, že kamkoliv jsem jel, tak to byla vždycky děsná dřina. No a poslední roky mě začaly zlobit kolena a kotník, po celodenním výletu jsem se nemohl pomalu vyplazit ani do schodů. Takže jsem šetřil a letos na jaře jsem si namontoval na kolo středový pohon Bafang : elektrokola-michal.cz/... ( mám 120 kg a jezdím hodně do kopců, takže ten silnější - 750 W, ale jestli vážíte méně, tak by Vám stačil ten slabší - 250-350W ), a baterii do rámu místo flašky - Je to Li-on baterie, je lehčí a lze jí nabíjet kdykoliv, naopak není dobré ji nechat vybitou, nejlépe nabíjet po každé delší jízdě. Trvanlivější jsou baterie Life-Po4 : elektrokola-michal.cz/... ale jsou těžší a mají menší kapacitu. Najezdil jsem za léto cca 2500km a jsem naprosto nadšen, nejradši bych z kola neslezl Doporučuji jít cestou přestavby - třeba Vašeho normálního kola, nejlépe na středový pohon, protože ten Vám díky využití přehazovačky do kopce pomůže nejvíce. Naopak hotová prodávaná elektrokola v cenách kolem 20-30 tisic mají jen slabé nábojové motorky - aby to odpovídalo předpisům EU, které v kopcích často shoří. Servis uvedený v odkazech Vám tu elektrosadu na kolo i namontuje. Upozorňuji, že nejsem s tím servisem nijak spojen a nedělám jim reklamu, mají jen slušné ceny a byl jsem spokojen s jejich přístupem. Více se můžete dozvědět i z diskuzního fora : nakole.cz/... případně vznést dotaz na tomoto foru. Díky elektrokolu se mě vrátila radost z cyklotoulek přírodou a jezdím teď víc než zamlada, na každou jízdu se těším, jezdím si "v klídku"-po rovince šlapu sám, do kopců mi pomáhá elektromotor a je to paráda Když jedu svižněji a motor používám více, tak mě baterie stačí tak na 40km v kopcovitém terénu, když jedu pomaleji a více šlapu a motor zapínám jen do kopců, kde už mě síly nestačí, tak ujedu na jedno nabití tak 60-70km. Auto nepotřebuji - místo cesty autobusem jedu na kole cca 20 km - část po okresce, část po cyklostezce na nádraží do Radotína, kde se svezu vlakem až do centra, dělám kousek od Hlavního nádraží, vlak mě sveze na pražskou "tramvajenku"z nádraží které spadají pod obvod Prahy zdarma a nemusím se drncat po dlažbě a motat mezi smradlavými auty Takže mám elektrokolo nejen pro radost, ale i pro užitek. Pro kratší trasy v menších kopcích by Vám stačil i jednodušší nábojový motor.
Již dva roky používám skládací elektrikolu Easy-Go od firmy Hans Craft a jsem velice spokojen. Jezdím hlavně po městě do práce a je to super - doporučuji.
Moc lákavá koupě. Jen se děsím představy, že za 5 let dokoupím nové baterky za 10 000.
pobrdny*
Jo, bohužel každý sranda něco stojí. Nebo si myslíte, že do auta nemusíte lít palivo? Tady je spotřeba elektřiny zanedbatelná ( jedno nabití - cca 1KW - tj.cca 5,-Kč, na to ujedete 50 km ). Ale holt za 5 let dáte 10 000 za novou baterku. Spočítejte si, kolik by jste za tu dobu projel v benzínu třeba jen na babettě vzhledem k ujetým kilometrům na elektrokole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.