Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chorvatské nadávky

Od: jack* odpovědí: 8 změna:

Prosím znáte někdo nějaké chorvatské nasávky nebo sprostá slova? na internetu jsem nikde nic nenašel.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se musí zažít na místě - třeba hladna piča tam fakt není nadávka... *smich*

ukulele*
hodnocení

0x

poradím, ale odpověz mi, prosím, kde jsi ty nadávky hledal?

jack*
hodnocení

No na googlu- napsal jsem chorvatské nadávky a všude mě to to překládalo to slovo "nadávky"

daniell*

musítě do google napsat "chorvatské nadávky" v uvozovkách aby to hledalo přímo daný výraz v celku

ddasa*
hodnocení

0x

1.hura habase-v cz- ty zkurveny habasi- 2.jebem ti picku maternu-jako ze mu ojedes mamu tyto 2.jsou pro ne hrozny:Datd...habasi to nesnasi ty te dajjjjj

doplněno 24.02.13 20:13:

uz jen habas jim vadi*ee* nebo ty magarac -ty osle nebo kokoska-veverka tem vychcanym atd...

jack*
hodnocení

Díky moc :D jim nadávat nebudu to zkusím na kamaráda kterej z toho bude dělat státnice v červnu :D

ddasa*

o.k. kdyby bylo potreba vice neni problem bratr pracuje s Chorvatem v nemecku;)

chorche95
hodnocení

0x

Neseri- Neser mě

Jebo te za usne- mr*ám tě do huby

Budalo budalasta - blče/bko blbej/á

Zdravo kurac - ahoj č*ráku - významově zdar vole

U pičku materinu- v máminý p*či- významově do prdele ----> jebem ti pičku materinu = běž do prdele

Koj/i ti je kurac - Jak máš velkýho č*ráka - významově co děláš

Ubiču te ko mačku - zbiju tě jak kočku - významově zbiju tě jak psa

Poljubi/popuši mi kurac - polib/vykuř mi č*ráka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]