Nejste přihlášen/a.
Mam s tim porblem uz dlouho. Necekam ze je tu nejaky doktor nebo tak, ale spis ze tu nekdo bude mit podobny nebo stejny problem a poradi co mu na to pomohlo. Kdyz se mi udelala u nehtu sucha kuze tak sem hned vzala pedikuru a suchou kuzi odstranila. Pak se mi zacali delat zadery ne kvuli spatnemu strihani nehtu ale treba doleu nehtu kvuli te odtrhnute kuzicce. Udelal se bili vacek s hnisem a hrozne to bolelo. Tak sem to chvili nechala ono to jakoby uschlo a uz sme vedela ze nijak neotrhavat. Chvili sem mela klid, ale za chvili se to udela znova. V otevrenych botach ted v lete to bylo v poho ale jak si vezmu zavrene boty s pevnou spickou a chodim jetse svicit a o spicky se clovek opre je to bolest jako cert a zatim nic mi na to nepomohlo.
Můj brácha měl svého času problém se zarůstajícím nehtem na palci nohy - šel k lékaři, ten mu strhnul komplet nehet a po dorostení nového už problém neměl. Jen to trochu trvá a dost bolí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.