Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se zaderami u nehtu na palcich u nohy

Od: dara* odpovědí: 5 změna:

Mam s tim porblem uz dlouho. Necekam ze je tu nejaky doktor nebo tak, ale spis ze tu nekdo bude mit podobny nebo stejny problem a poradi co mu na to pomohlo. Kdyz se mi udelala u nehtu sucha kuze tak sem hned vzala pedikuru a suchou kuzi odstranila. Pak se mi zacali delat zadery ne kvuli spatnemu strihani nehtu ale treba doleu nehtu kvuli te odtrhnute kuzicce. Udelal se bili vacek s hnisem a hrozne to bolelo. Tak sem to chvili nechala ono to jakoby uschlo a uz sme vedela ze nijak neotrhavat. Chvili sem mela klid, ale za chvili se to udela znova. V otevrenych botach ted v lete to bylo v poho ale jak si vezmu zavrene boty s pevnou spickou a chodim jetse svicit a o spicky se clovek opre je to bolest jako cert a zatim nic mi na to nepomohlo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuji vám a nedám dopustit na HemaGel. Nic lepšího neznám. Je sice dražší, ale pomůže na 100%.

hodnocení

0x

To je spatnyma botama, kdyz nema noha prostor tak nehty zlobi.

hodnocení

0x

Myslím že toto téma tu už bylo. Taky mi občas jakoby zarůstá nehet a hodně mi pomohla rada náplastí odtáhnout to masité od nehtu. A by to pořád táhlo pryč. Hnis vyteče časem a zaschne to.

cecek
hodnocení

0x
Zdravim, na tyto problemy jsem pouzival cernou mast. Ta vytahne i znaminka!

hodnocení

0x

Můj brácha měl svého času problém se zarůstajícím nehtem na palci nohy - šel k lékaři, ten mu strhnul komplet nehet a po dorostení nového už problém neměl. Jen to trochu trvá a dost bolí :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sucha pedikura

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]