Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centralni registr dluzniku

Od: roklop odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.Zaregistroval jsem se na centralniregistrdluzniku./... bohužel později jsem se dozvěděl že obsah tam není důvěryhodný.Registrace byla zdarma a zaplatil jsem 300kc za výpis bezdluznosti.Bohužel jsem nechtěne dal do registrace nájemní adresu,tak jsem to změnil na trvalou...Později jsem se rozhodl že zruším účet a dozvedel jsem se ze za to je 200kc poplatek na který jsem nebyl upozorněn a za zrušení účtu je poplatek 500kc.Web působí hodně profesionálně a já naletěl. ..má s tím někdo zkušenosti?Já to hold zruším a zaplatím. ..nechci aby tam meli zaregistrovanou mou adresu s jménem a rodným číslem. ..číslo OP bych jim nikdy nedal...na tech 300Kč za tu bezdluznost online mi přišla faktura na email..tu jsem zaplatil.Jsou to svine...dávejte si na ne bacha. .

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Poplatek, na něž "jste nebyl upozorněn", vidím v jejich ceníku,

těch 200 Kč podle mne bude za opravu údajů...

Jak/odkud jste se dozvěděl, že obsah není důvěryhodný?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]