Nejste přihlášen/a.
A jak to dneska asi tak funguje Sebode? Nebo spíš nefunguje! Lotry propouštějí a zbavujou je viny i když je nad slunce jasné, že zločin spáchali a ty co v krámu šlohli obyčejnou zmrzlinu pomalu dostanou deset let jako za vraždu! Zdá se mi to dnes čím dál víc všechno zvrácenější a zvrácenější... Nebo snad ne? Rolincka někoho v autě převálcuje, protože zrovna mněla na práci něco mnohem důležitějšího než řízení vozidla a protože je známej ksicht, tak jí to projde a druhej, co je vobyčejnech a neznámej smeták dostane basu natvrdo i když mu pod kola někdo vletí a on nestačí zabrzdit. Je to snad vpořádku? A já říkám ne!
Nemyslím si, že by někdo z nás tu ten spis viděl. A nemyslím si nic, nebyl jsem u toho, takže by to byly jen spekulace.
Dobře všichni víme, jak u nás pokřivená spravedlnost funguje, nebo spíše nefunguje. Lotři a zločinci s ní dokážou vychytrale manipulovat. Nečesaný je evidentně vinen a jeho psychopatie je dobře znatelná na jeho tváři. Sám dobře ví jak to všechno bylo.
Důležité je svědectví jedné paní, která viděla z okna, jak v inkriminovaném čase vyšel z kadeřnictví mladík ( asi Nečesaný) a vzápětí vešel nějaký muž ( asi vrah).
Podle mého názoru byli policisté při vyšetřování ovlivněni kriminální pověstí rodiny Nečesaných, která měla mít na svědomí několik trestných činů s nelegálním finančním ziskem. Nečesaný nepotřeboval vraždit kvůli penězům, ty mu jeho rodiče obstarali jinak :o))
Přečetla jsem si rozsudek Nejvyšší/...
a dost nemile mne "překvapilo",
jak naše policie a některé soudy "dokáží pracovat".
Jendys, když máš jasno, tak proč se ptáš, co si myslí ostatní? Ovlivní to nějak tvůj zdá se mi, jasný názor? Já jsem četla rozsudek a viděla na youtube jak policajti paní kadeřnici ukazovali album, podle kterého měla policii určit pachatele. To byla teda síla! V žádném případě se Nečesaného nezastávám, ani ho nebráním. To, že nebyl žádný svatoušek, je asi jasné. Ale že bych řekla, že je vrah, to ne...
Mně se osobně ten člověk nelíbí, ale kvůli tomu že je někdo nesympatický přece neznamené, že někoho přepadl. Nejsem si teďka jistý, jetli tam byl jediný důkaz a to pachová stopa. Což je na obvinění docela málo. Ale stejně si myslím, že s takovou pověstí, jakou má ta rodina, tak v tom kriminále dřív nebo později za něco skončí.
To snad ne! To, že na mne někdo nepůsobí sympaticky, pro mne není důvod, abych si přála něco takového, nebo abych mu přála něco nepříjemného či zlého.
Já bych si přála, aby policie i soudy pracovaly pořádně a spolehlivě bez ohledu na to, jak jsou podezřelí vnímáni veřejností → bez ohledu na (ne)sympatie ze strany veřejnosti, médií, ...
Podle mého soukromého názoru, je pan Nečesaný ml. namyšlený spratek s papínkovýma penězma za zadkem. To ale nic nemění na tom, že podle mě tu kadeřnici nenapadnul.
O "kvalitní"práci PČR nebo snad dokonce soudů mám oprávněné pochybnosti. Stačí se podívat na policejní video z "rekognice"a dá nám to hezky nahlédnout pod pokličku policejního vyšetřování. Paní je dost mimo, Nečesného nepoznává, ukazuje jinam, ale vyšetřovatel jí to všechno hezky podsune, aby dostal co chce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.