Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podívejte se, jaký je rozdíl v inteligenci a šikovnosti zvířátek. U těch pejsků jde možná o sílu zvyku (štěkat na sebe přes vrata) a ta kočička je líná pohodářka. Doufám, že Vám to zvedne náladu - pokud by třeba dnes nebyla zrovna nejlepší. Zdravím!
.
Ti psi, ti jsou úžasní. Příchozí respektuje území pana domácího, ale to naznamená, že mu nemůže říci, co si o něm myslí. A je to veliký sprosťák! Vlastně oba dva.
Kočka je opravdová pohodářka. Je kouzelné, jak si tu pohodu užívá.
Bene, děkuj. Fakt se usmívám. Děkuji i za ten úsměv, který jste mi dal.
Dobrý den, a víte, že máte vlastně pravdu? Ti pejsci respektují jeden druhého (nebo jeho teritorium) bez ohledu na to, zda je tam překážka nebo není. Takže, je to i výchovné pro lidi. No, ta kočička by se nenechala rozhodit asi ničím, když "hodila zádíčka". Zdravím!
doplněno 19.09.15 11:58:culdabulda1 - nemohu to posoudit, protože můj prohlížeč (jeho přehrávač) to nechce přehrát.
doplněno 19.09.15 12:12:culdabulda1 - to nebude Vaše chyba. Já to nepřehraji, ale jiní snad ano.
- a co tohle? pokud to tedy vložím správně ! - odpovídá to docela mému smyslu pro "humor"...
doplněno 19.09.15 12:04:- a tohle?
doplněno 19.09.15 12:10:- no, neumím to vložit jinak - škoda
Culdabulda1, je to úžasné. Tluču se smíchy a koukám, jak si ti psi rozumí. U prvního videa hádající se psi s tím mým vůbec nehnuli, nezajímal se. Zato když slyšel to vaše, vyletěl a koukal odkud ta pohroma přichází.
Dobrý den, tak už jsem to viděl. Přehrát to nešlo (je to v MP4), ale šlo to stáhnout a přehrát potom normálně v přehrávači video souborů. Pokud by měl někdo stejný problém a chtěl to vidět, tak je to ke stažení viz odkaz (a tam ten modrý odkaz). Jo, ten pejsek to přehnal a pak se nestačil divit - byl to takový hrdina jen dočasně . Zdravím!
přemýšlela jsem, kam vložit toto video, abych nezakládala nový příspěvek - a myslím, že sem se to docela hodí - tak koukejte - jestli se mi to tedy podaří vožit napoprvé :
- tak koukám, že to nejde otevřít - tak sorry !
- já jsem chtěla vložit jen to video - ještě zkusím :
11845744_832229456884102_494394961_n.mp4 (993 kB
tento odkaz taky nefunguje - lze sem tedy nějak to video vložit, nebo ne? - je docela zajímavý !
Ladine - perfektní - děkuju - ano, myslím tohle !
Dobrý den, pokud to video máte u sebe v PC nebo je to příloha mailu, tak ho tady nevložíte. Muselo by být umístěno někde na internetu a zde vložit odkaz.
Třeba jen ke stažení. Zdravím!
P.S. např. zde: leteckaposta.cz/...
doplněno 22.02.16 00:11:culdabulda1 - nemáte zač. A to stahování funguje (myslím, že asi 30 dní). Já jsem s tím stáhnutím neměl problém a přehrál jsem si to. Je to hezké (až mírně erotické). .
culdabulda1 - no, já bych řekl, že minimálně jedna kočička si to dost užívá. Má takový "ženský"výraz v obličeji .
bene -
taky děkuju - zkouším tedy tu Vaši radu - takže vkládám odkaz : leteckaposta.cz/...
a funguje to, že? - takže dík - zase jsem se něco naučila !
Ladin - AHA ! - tak to tedy už dělat nebudu..
Ladine - já to vždy zkouším - ale jen přes svůj mejl - tady na Poradně to vyzkoušet nejde - to musím nejdříve vložit, ne? - abych uviděla - no příště to raději zkoušet nebudu (ale letecká pošta se mi stejně líbí). Tak ahoj.
Dobrý den, jo, je to hezká zábava, ale měl bych trochu obavu, že ptactvo pokadí tu terasu .
Zdravím!
Bene, zřejmě, ti lidé nejsou žádní "cimprlíci" a nějaké to ptačí ukápnutí jim nevadí a ani není na terase žádné vidět, možná ti papoušci bobkují nějak jinak.
Ale je to život s blízkostí přírody a určitě je to výborné uvolnění proti stresu. Příroda a její blízkost má určitě vliv na radost a štěstí člověka. Takto vychované děti nebudou ubližovat zvířatům, mají k nim od mala vztah.
- nějak tak si taky představuju naplnění smyslu života. V takovém případě by patřilo i to umývání terasy k mým denním radostem !
V nasich zemepisnych koncinach nemuzete lakat krmenim ani holoubky, kvuli zatruseni prostranstvi jsou za to pokuty
"coco", bude to tím, že ve městech se holubi shlukují na jednom místě, kdežto v přírodě žijí ptáci rovnoměrně v přírodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.