Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agrese vs. pohoda

Od: ben® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, podívejte se, jaký je rozdíl v inteligenci a šikovnosti zvířátek. U těch pejsků jde možná o sílu zvyku (štěkat na sebe přes vrata) a ta kočička je líná pohodářka. Doufám, že Vám to zvedne náladu - pokud by třeba dnes nebyla zrovna nejlepší. Zdravím!

.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ti psi, ti jsou úžasní. Příchozí respektuje území pana domácího, ale to naznamená, že mu nemůže říci, co si o něm myslí. A je to veliký sprosťák! Vlastně oba dva. *smich*

Kočka je opravdová pohodářka. Je kouzelné, jak si tu pohodu užívá. :-D

Bene, děkuj. Fakt se usmívám. Děkuji i za ten úsměv, který jste mi dal. *pusa*

ben®
hodnocení

Dobrý den, a víte, že máte vlastně pravdu? Ti pejsci respektují jeden druhého (nebo jeho teritorium) bez ohledu na to, zda je tam překážka nebo není. Takže, je to i výchovné pro lidi. No, ta kočička by se nenechala rozhodit asi ničím, když "hodila zádíčka". Zdravím!

doplněno 19.09.15 11:58:

culdabulda1 - nemohu to posoudit, protože můj prohlížeč (jeho přehrávač) to nechce přehrát.

doplněno 19.09.15 12:12:

culdabulda1 - to nebude Vaše chyba. Já to nepřehraji, ale jiní snad ano.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a co tohle? pokud to tedy vložím správně ! - odpovídá to docela mému smyslu pro "humor"...

funpps.de/...

doplněno 19.09.15 12:04:

- a tohle?

doplněno 19.09.15 12:10:

- no, neumím to vložit jinak - škoda

medvedice

Culdabulda1, je to úžasné. :-D Tluču se smíchy a koukám, jak si ti psi rozumí. U prvního videa hádající se psi s tím mým vůbec nehnuli, nezajímal se. Zato když slyšel to vaše, vyletěl a koukal odkud ta pohroma přichází. *smich*

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak už jsem to viděl. Přehrát to nešlo (je to v MP4), ale šlo to stáhnout a přehrát potom normálně v přehrávači video souborů. Pokud by měl někdo stejný problém a chtěl to vidět, tak je to ke stažení viz odkaz (a tam ten modrý odkaz). Jo, ten pejsek to přehnal a pak se nestačil divit - byl to takový hrdina jen dočasně . Zdravím!

leteckaposta.cz/...

pt®

culdo, teď jsem se zasmála...

culdabulda1*

pt -

- nechci být škodolibá - ale tak trochu mi to připomíná naši vládu po přijetí "uprchlických kvót"

pt®

culdo, zase jste mně tím příměrem rozesmála...

culdabulda1*
hodnocení

0x

přemýšlela jsem, kam vložit toto video, abych nezakládala nový příspěvek - a myslím, že sem se to docela hodí - tak koukejte - jestli se mi to tedy podaří vožit napoprvé :

doplněno 21.02.16 22:25:

email.cz/...

doplněno 21.02.16 22:29:

- tak koukám, že to nejde otevřít - tak sorry !

doplněno 21.02.16 22:31:

- já jsem chtěla vložit jen to video - ještě zkusím :

11845744_832229456884102_494394961_n.mp4 (993 kB

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 21. 02. 2016 23:05:09
Myslíš TOHLE?
Nemáš zač.

Odkaz do vaší emailové schránky je nám k ničemu. Leda, že byste nám poskytkla jméno a heslo :-D

culdabulda1*

tento odkaz taky nefunguje - lze sem tedy nějak to video vložit, nebo ne? - je docela zajímavý !

doplněno 21.02.16 22:58:

Ladine - perfektní - děkuju - ano, myslím tohle !

ben®
hodnocení

Dobrý den, pokud to video máte u sebe v PC nebo je to příloha mailu, tak ho tady nevložíte. Muselo by být umístěno někde na internetu a zde vložit odkaz.

Třeba jen ke stažení. Zdravím!

P.S. např. zde: leteckaposta.cz/...

doplněno 22.02.16 00:11:

culdabulda1 - nemáte zač. A to stahování funguje (myslím, že asi 30 dní). Já jsem s tím stáhnutím neměl problém a přehrál jsem si to. Je to hezké (až mírně erotické). .

doplněno 22.02.16 00:20:

culdabulda1 - no, já bych řekl, že minimálně jedna kočička si to dost užívá. Má takový "ženský"výraz v obličeji .

culdabulda1*

bene -

taky děkuju - zkouším tedy tu Vaši radu - takže vkládám odkaz : leteckaposta.cz/...

a funguje to, že? - takže dík - zase jsem se něco naučila !

doplněno 21.02.16 23:13:

Ladin - AHA ! - tak to tedy už dělat nebudu..

doplněno 21.02.16 23:24:

Ladine - já to vždy zkouším - ale jen přes svůj mejl - tady na Poradně to vyzkoušet nejde - to musím nejdříve vložit, ne? - abych uviděla - no příště to raději zkoušet nebudu (ale letecká pošta se mi stejně líbí). Tak ahoj.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 21. 02. 2016 23:17:35
Tohle není nejšťastnější řešení. Kolik lidí si bude chtít stahovat cizí soubor do PC?
Je lepší dát přímý odkaz na net, ale vždycky ho vyzkoušet, než ho sem vložíš.
culdabulda1*

bene -

taky si myslím - vložila jsem to sem právě proto, že jsem chtěla znát i názor ostatních, neboť můj partner mi tvrdí, že v tom nic erotického není !

pt®
hodnocení

0x

Ráno v Australské vesnici:

ben®
hodnocení

Dobrý den, jo, je to hezká zábava, ale měl bych trochu obavu, že ptactvo pokadí tu terasu .

Zdravím!

pt®

Bene, zřejmě, ti lidé nejsou žádní "cimprlíci" a nějaké to ptačí ukápnutí jim nevadí a ani není na terase žádné vidět, možná ti papoušci bobkují nějak jinak.

Ale je to život s blízkostí přírody a určitě je to výborné uvolnění proti stresu. Příroda a její blízkost má určitě vliv na radost a štěstí člověka. Takto vychované děti nebudou ubližovat zvířatům, mají k nim od mala vztah.

culdabulda1*

- nějak tak si taky představuju naplnění smyslu života. V takovém případě by patřilo i to umývání terasy k mým denním radostem !

coco

V nasich zemepisnych koncinach nemuzete lakat krmenim ani holoubky, kvuli zatruseni prostranstvi jsou za to pokuty :)

pt®

"coco", bude to tím, že ve městech se holubi shlukují na jednom místě, kdežto v přírodě žijí ptáci rovnoměrně v přírodě.

culdabulda1*
hodnocení

0x

zase něco zkusím:

leteckaposta.cz/...

- a koukám, že to zase nejde - takže sorry, ale kdyby to někdo uměl opravit, tak by to bylo docela zajímavý.

doplněno 28.05.16 11:11:

ladine - jsi perfektní ! - dík

ladinpraha*
28.05.16 11:07

Tohle?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]