Nejste přihlášen/a.
S ohledem na nedávnou zprávu v českém tisku, že si pan předseda parlamentu dal panáky slivovice a šel řídit sněmovnu, ale poněvadž mu nebylo rozumět odebral se do zákulisí, možná do bufetu. Z těchto důvodů jsem požádal trojkolku a další, jaké závěry o nápravu budou provedeny. Podotkl jsem Ústavu ČR článek 23, kde je mimo jiné,- Slib poslance. Slibuji věrnost ČR, slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Na toto mi bylo sděleno, - Nicméně Vás musím upozornit, že zákoník práce se na poslance nevztahuje, neboť mandát vzniká volbami a nejsou v zaměstnaneckém vztahu s Poslaneckou sněmovnou. Co se týká poslaneckého slibu nevidím, zde v čem by měl pan předseda sněmovny porušit sankcí za chování volených veřejných zástupců, je veřejné mínění a nakonec hlasování občanů ve volbách. S pozdravem Bělobrádek.
Jako řádný ovčan v právním státě jsem pochopil, že pokud se poslanec posilní o to jsou vytvořeny kvalitnější zákony.
Dobrý den, možná je problém v tom, že si jako ovčan myslíte, že zákon se celý píše a tvoří během zasedání sněmovny a poslanci pracují pouze tam. Ovšem, to není pravda. Zdravím!
P.S. Z Vašich otázek a návodných formulací ohledně právního státu a politiky si myslím, že máte poměrně smutný život - když jste stále jen nes*aný. Není to škoda? Co by se Vám líbilo?
doplněno 02.09.15 20:49:bambula - dobře. Ovšem, v Rakousku nebyl 40 let u moci bolševik a je tam značný vliv katolické církve. Navíc, prý někteří Rakušané stále hledí na "čecháčky" jako na děvečky, kočí a služky (neb takto je znala Vídeň za Rakouska-Uherska). Možná jste převzal toto kritické myšlení a názor od původního obyvatelstva Rakouska. Dejte nám 40 let demokracie.
Mister ben, já jsem vcelku spokojen, dlouhá léta jsem žil v Rakousku mám jejich občanství, mám v Česku pouze jakési příbuzenské povinosti, pouze nemohu pochopit co čecháček od některých učedníků v politice na různých postech vydrží. I v Rakousku je množství nedostatků, včetně občasného blekotu politika, ale je tam určitá norma, spravedlnost, pořádek.
Netuším, (ne)fungování parlamentu je pro mě španělskou vesnicí. Kdybych v zaměstnání nafoukal 0,1 ‰ a následný krevní test výsledek potvrdil, dostanu okamžitou výpověď dle § 53 č. 1 písmene b) Zákoníku práce. Ale jak je tomu v Pos®anecké sněmovně a S®átu České republiky, opravdu nevím.
doplněno 02.09.15 11:08:4 buss: Nejspíše jsem naladěn na jinou vlnovou délku. Vojenské cvičení?
Ahoj. Dost se to svádí na nás voliče. A nejspíše to bude pravda. Pořád se najde dost takových voličů, kteří si volí tyhle týpky. Všechny takové, co tam v těch lavicích sedí. Jak byste chtěli odstranit např. 10-12% voličů KSČM a další desítky těch, co si vybrali své zástupce od Socanů, KDU, Zelených a dalších maskovaných bývalých komoušů. Když začínali Ódessáci, tak jsme je volili z nějaké nevědomosti, co taky mohou být za týpky. A s 09 to je taky podobné. Je to těžké, jestli musí totálně vymřít stářím, nemocemi jedna vadná generace. Oni se i ti mladší dokáží nakazit od těch stranických veteránů. A teď babo raď, co s tím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.