Dobrý večer, mám dotaz ohledně toho jestli jsem nebo nejsem zlodějka. Když jsem byla malá (3 roky - 5 let) tak jsem ukradla žvýkačky, čokoládovou tyčinku a asi 30 buřtu. V té době jsem nevěděla že to kradu. Prostě když mi to máma nechtěla koupit tak jsem to vzala. Ani jsem to neschovávala... Normálně mi to prošlo i stěma buřtama, který jsem normálně nesla v ruce. Potom co jsem ukradla ty buřty tak mě máma poučila že je to špatná věc atd... Asi v 1-2 třídě jsem ještě nedostávala kapesné, už jsem věděla že kradení je špatné ale přišlo mi normální vzít mámě z peněženky třeba 5kč, brala jsem to jako že to jsou peníze celé rodiny a že si tam občas mužu něco vzít. Nikdy jsem si nevzala hodně věděla jsem že máma ty peníze potřebuje na nákup atd... Jednou mě máma načapala jak jí beru něco z peněženky tak se mě zeptala, co dělám a já jí normálně odpověděla že si beru peníze že si chci zítra koupit pendrek. Poté jsem měla další přednášku a začala mi máma dávat kapesné. Poté dlouho nic nebylo ale je to rok co jsem dvakrát křadla, myslím že to byla kosmetika. Brala jsem to jako adrenalin, kamarádka mě k tomu navedla. Stydím se ted za to. Věřím v karmu a vážně se mi to vrátilo. Nyní bych neukradla ani žvýkačku. Jsem zlodějka nebo to je minulost? Předem děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.